Mondmedicentrum is deze zomer gewoon open!

Mondmedicentrum is deze zomer gewoon open!

Bron: Mondmedicentrum, 16 juli 2018

Wilt u voorkomen dat u in het buitenland naar 'de tandarts' moet? Ook al ziet die tandarts er dan waarschijnlijk niet uit als de man op de foto... Het is toch fijn als u mondzorg ontvangt op een manier die bij u bekend is. Dat kan! Er is namelijk altijd een tandartspraktijk van Mondmedicentrum bij u in de buurt geopend. 

De meeste van onze tandartsen en overige mondzorgverleners hebben vakantie van maandag 23 juli t/m vrijdag 10 augustus. Hierdoor zijn onze locaties Den Bosch, Empel, Schaijk en Laboratorium in deze periode gesloten. Onze locatie Oss-Oost is gesloten van 30 juli t/m 10 augustus en heeft hierna 3 weken aangepaste openingstijden.


U kunt in "onze zomer weken" (week 30, 31 en 32) terecht bij een van onderstaande tandartspraktijken. Buiten deze 3 weken gelden in principe onze standaard openingstijden


Mondmedicentrum Oss >

Mondmedicentrum Tiel Drumpt >


De locatie in Oss heeft in deze periode geen avond openstelling en in Tiel is dat in week 31-32-33 en zijn we de zaterdagen gesloten. Onze openingstijden in Oss zijn in deze vakantieweken van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 17.00 en op vrijdag zijn we gesloten. In Tiel zijn we daarnaast wel de vrijdagen geopend van 08.00 tot 12.00.

Naar de contactgegevens van alle locaties van Mondmedicentrum >Tagged in Agenda
Auteur: Jasper ter Bogt


Terug naar nieuwsoverzicht