Leonie

Leonie

Senior- Preventie assistente

LEONIE

Ik ben Leonie, als ik niet werk dan ben ik vaak op stal te vinden bij mijn paarden. Ik ben namelijk verslaafd aan paardrijden, dit doe ik inmiddels al 21 jaar. Daarnaast kijk ik graag films & series.


Het leukste aan mijn werk vind ik dat het een perfecte combinatie is van met je handen werken en met mensen werken. Het leukste om te doen vind ik de esthetische behandelingen, patiënten een stralende lach bezorgen. Als ze dit zelf op dat moment nog niet hebben, vind ik dit realiseren toch het mooiste wat er is. Denk hierbij aan porseleinen facings, kronen en composietfacings.

BEKWAAMHEDEN

Senior preventie-assistente


  • Vullingen maken (excl. boren)
  • Afdrukken & scans maken
  • Verdovingen toedienen 
  • Röntgenfoto's maken
  • Tandsteen verwijderen
  • Fluoride toedienen
  • Poetsinstructie geven


Preventie assistente

In 2005 ben ik begonnen met mijn opleiding tandartsassistente. Na het behalen van mijn diploma in 2008 en het volgen van diverse stages in tandartspraktijken, heb ik 2 jaar fulltime gewerkt op mijn laatste stage adres in Den Bosch. Maar hier merkte dat ik het hier niet naar mijn zin had, ik miste iets.


Na lang wikken en wegen ben ik een nieuwe weg in geslagen en een totaal andere opleiding gaan doen. Doen na het 3e leerjaar bleek dat de opleiding niet erkent werd, was ik erg teleurgesteld. Na een tijdje ben ik tot de conclusie gekomen dat ik toch heel erg graag weer als tandartsassistente aan de slag wilde. Maar dit keer bij een tandartspraktijk waar wel de onderdelen aanwezig zouden zijn die ik voorheen miste. Zo wilde ik heel erg graag meer variatie in mijn werk als stoelassistente en wilde ik graag werken in een grote groepspraktijk.


Nu assisteer ik de tandartsen bij behandelingen, bereid behandelingen voor en zorg ik voor een schone en hygiënische werkomgeving. Daarnaast help ik waar nodig is, kijk waar ik bij kan springen indien mogelijk  De variaties die Mondmedicentrum biedt vind ik erg prettig, denk aan avondshiften, verschillende praktijken en ontzettend veel leuke collega's.


Bekijk ons team van locatie Empel
Meer informatie over deze locatie

Andere medewerkers van deze locatie