Oss

Tandartspraktijk Oss

Hazenkamplaan 1

5345 NR  Oss

0412 - 66 79 79

Oss@mondmedicentrum.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag 08.00-17.00
Dinsdag 08.00-21.00
Woensdag 08.00-17.00
Donderdag 08.00-21.00
Vrijdag 08.00-17.00

 

 

BEREIKBAARHEID

 

  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • 16 parkeerplaatsen 
  • Rolstoelvriendelijk
  • Bushalte op 8 min. loopafstand

 

** Wegens werkzaamheden op de leygraaf ten hoogte van winkelcentrum Ussen, raden wij u aan wat eerder te vertrekken als u met de auto naar de praktijk komt.  Onderstaand vind u de route als u normaal gesproken van de kant van het winkelcentrum komt.**

 

  •  Als u van de John f kennedybaaan de Leygraaf in komt rijden pakt u de tweede afslag links de braakstraat in
  • Pak daarna de eerste afslag rechts richting de granietstraat. Rijd door tot je bij een T-splitsing komt. Ga hier rechts de grindlaan op.
  • Ga aan het einde links om op de leygraaf verder te rijden. Rijd door tot voorbij de bocht waar de praktijk zich aan uw aan uw rechterkant bevind

 

 

 

Plan uw route met eigen vervoer

 

Plan uw route met openbaar vervoer

tandarts oss

Bij Mondmedicentrum tandartspraktijk Oss kunt u o.a. terecht voor gebitscontrole, een vulling, een wortelkanaalbehandeling, een kroon, een tandvleesbehandeling uitgevoerd door de mondhygiënist, een nieuw kunstgebit (of een reparatie aan uw kunstgebit) en implantologie. Onze tandartsen in Oss helpen u snel en kundig indien u een pijnklacht of spoedgeval heeft. U kunt bij Mondmedicentrum tandartspraktijk Oss bovendien ’s avonds een afspraak maken en gratis parkeren. Hebben we uw e-mail of mobiele nummer dan herinneren wij u aan uw afspraak, wel zo handig! 


*Dagelijks van 12.00 tot 13.00 en op dinsdag van 17.00-18.00 zijn we gesloten i.v.m. (lunch)pauze. Tijdens schoolvakanties gelden soms afwijkende openingstijden.

Contactformulier


Velden met * zijn verplicht