Floor

Floor

Receptioniste

Floor ter Bogt

Ik ben Floor, ik woon in Amsterdam waar ik graag met vriendinnen lekker ga eten of ga stappen. Verder hockey ik in Oss en hou ik van winkelen en films kijken.


Het voelt alsof ik mijn hele leven al bij Mondmedicentrum werk (familiebedrijf hè). Al op jonge leeftijd maakte ik wel eens schoon na een evenement om wat extra zakgeld te hebben. Sinds mijn 16de werk ik als receptioniste in de tandartspraktijk in Oss. Als dochter van de eigenaar voelt het natuurlijk aan om hier te werken.


Aangezien ik in Amsterdam op kamers woon en European Studies studeer zou ik natuurlijk ook daar een baantje kunnen zoeken. Maar omdat bij Mondmedicentrum werken zo met de paplepel is ingegoten en mijn broer en zus hier ook werken, vind ik het fijner hier te blijven werken en op en neer te reizen.

Receptioniste

Als receptioniste ben ik goed in het afhandelen van vragen. Ik kom mijn afspraken na en zorg ervoor dat dingen worden opgelost. Bovendien zorg ik er (hopelijk) voor dat patiënten zich welkom voelen wanneer zij binnen komen. Én natuurlijk dat zij met een goed gevoel de deur weer uit gaan (ook als er bijvoorbeeld in de stoel iets niet helemaal naar wens is gegaan). Het geeft ontzettend veel voldoening om een patiënt met een vervelende ervaring, toch tevreden naar huis te zien gaan. Al probeer ik natuurlijk vooral dat soort ervaringen te voorkomen.


waarom zouden mensen volgens jou voor mondmedicentrum moeten kiezen?

Patiënten zouden wat mij betreft voor Mondmedicentrum moeten kiezen omdat we echt de tijd voor ze nemen en ze heel vaak dezelfde dag nog terecht kunnen. Bovendien zorgen wij echt voor mensen; van binnenkomst, tot de behandeling, tot na het vertrek. 


Bekijk ons team van locatie Oss
Meer informatie over deze locatie

Andere medewerkers van deze locatie