Hugo

Hugo

Tandarts

Hugo

Ik ben vrolijk, gezellig en breed geïnteresseerd. Ik hou van humor als het kan, maar ik ben serieus als het moet. Mijn hobby’s zijn (zweef)vliegen, tuinieren, reizen en koken.WAAROM MONDMEDICENTRUM?

Ik ben sinds mijn afstuderen in 2009 werkzaam als tandarts bij onze locaties Mondmedicentrum Oss en ’s-Hertogenbosch. Ik koos destijds met name voor Mondmedicentrum vanwege de professionele manier van werken in gezellige behandelteams en de mogelijkheden tot intercollegiaal overleg binnen de organisatie. Wat mij betreft zouden patiënten met name voor ons moeten kiezen als ze altijd snel geholpen willen worden bij tandpijn en duurzame tandheelkundige zorg willen krijgen.

WAAROM TANDARTS?

Ik ben tandarts geworden omdat ik het leuk vind om iets met mijn handen te maken. Maar ook omdat ik graag mensen wil genezen van gezondheidsproblemen en ze van hun pijn af wil helpen. Dan kom je al snel bij een studie tandheelkunde uit. Als tandarts bied ik graag mensen tandheelkundige zorg met een visie voor de lange termijn en ben ik goed in het mensen op hun gemak stellen bij spanning of angst tijdens behandelingen. Ik vind het erg leuk om mooie dingen te maken in de mond waar mensen jarenlang kauw- en lachplezier van hebben.


Ook  de omgang met kinderen en het feit dat mensen je helemaal gaan vertrouwen als ze je een tijdje kennen (en merken dat je ze goed en oprecht behandelt) zijn erg leuke onderdelen van mijn werk. Tenslotte zijn ook de vaktechnische aspecten van mijn werk mooi. Zoals het succesvol uitvoeren van een lastige wortelkanaalbehandeling of het plaatsen van een mooie, goed aansluitende kroon waarbij je vervolgens na jaren kauwen ziet dat de kies nog steeds perfect functioneert.BEHANDELTIJDEN Den Bosch

Maandag 08.00-17.00
Dinsdag 13.00-21.00
Donderdag 08.00-17.00

 


BIG nummer

49911447902


Diploma Tandheelkunde

UMC st Radboud Nijmegen


Bekijk ons team van locatie Den Bosch
Meer informatie over deze locatie

Andere medewerkers van deze locatie