Tandarts Den Bosch

Voor een stralend gebit gaat u naar tandartspraktijk Mondmedicentrum in Den Bosch. U en uw kinderen zijn altijd welkom bij onze tandarts. Met onze deskundige mondzorg houden we uw tanden sterk en gezond. De tandarts voorkomt en behandelt mondproblemen, de preventie-assistente adviseert u over een goede mondverzorging. Ons vriendelijke en bekwame team neemt de tijd om u te informeren over de behandeling en u op uw gemak te stellen, mocht u of uw kind opzien tegen een behandeling.

 • Online inschrijven: nieuwe patiënten zijn welkom
 • Op dinsdagavond geopend tot 21:00 uur
 • Snel geholpen bij pijn en andere spoedgevallen
 • Wij nemen ruim de tijd voor u
 • Vaak al binnen een week een afspraak

Maak een afspraak bij een van onze tandartspraktijken in Den Bosch Centrum of Empel.Geen wachttijden en snel een afspraak

We hebben geen wachttijden en direct ruimte voor nieuwe patiënten, zowel in onze praktijk in het centrum als in Empel. Doorgaans is een afspraak in dezelfde week al mogelijk.

Contactgegevens

Tandartspraktijk Den Bosch

Van Sasse van Ysseltstraat 3

5211 LW  ‘s-Hertogenbosch

073 - 613 77 42

Denbosch@mondmedicentrum.nl

 


Praktijkinformatie Den Bosch
Bekijk de routebeschrijving

Openingstijden

Maandag 08.00-17.00
Dinsdag 13.00-21.00**
Woensdag 08.00-17.00
Donderdag 08.00-17.00
Vrijdag 08.00-17.00


Wij zijn elke dag gesloten van 12:00 tot 13:00 uur en op dinsdag van 17:00 tot 18:00 uur.

 


Tandartspraktijk Empel

Burgemeester Godschalxstraat 74

5236 AC 's-Hertogenbosch

073 - 642 65 65

Empel@mondmedicentrum.nl

 


Praktijkinformatie Empel
Bekijk de routebeschrijving

OPENINGSTIJDEN 

Maandag 08.00-17.00
Dinsdag 08.00-21.00
Woensdag 08.00-17.00
Donderdag 08.00-17.00
Vrijdag 08.00-17.00

 

 


Spoed tandarts in Den Bosch

Bij ernstige pijn, afgebroken tanden en andere spoedgevallen kunt u zo snel mogelijk bij onze tandartspraktijk in Den Bosch terecht. We maken binnen de openingstijden ruimte voor spoedgevallen, zodat u vaak nog dezelfde dag behandeld wordt. Wanneer de praktijk gesloten is, vindt u hieronder het telefoonnummer van de dienstdoende spoed tandarts.

"Prettig dat ik weer een goede praktijk gevonden heb, nadat mijn tandarts stopte na 35 jaar. Ik heb even moeten zoeken,maar hier gaan de behandelingen waar ik me goed bij voel."


Yvonne uit Den Bosch

"Vriendelijk, geduldig, bij verandering goed aangeven, maar niet pushen. Klant bepaald wel of niet doen. Het niet vergeten van je afspraak middels sturen van sms."


Rob uit Den Bosch

Tandheelkundige behandelingen

Het deskundige team van tandartspraktijk Mondmedicentrum in Den Bosch verzorgt allround tandheelkundige behandelingen. U kunt bij ons terecht voor periodieke controles en gaatjes vullen, maar ook voor bijvoorbeeld kunstgebitten en tanden bleken. Bij behandelingen die pijnlijk zijn, geven we u vooraf een verdoving. Zo voelt u niets van de behandeling.

Maak kennis met ons team

Kosten tandarts behandelingen

De kosten van tandheelkundige zorg worden landelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Bij tandartspraktijk Mondmedicentrum in Den Bosch informeren we u voorafgaand aan de behandeling over de kosten. Op onze kostenpagina vindt u meer informatie over alle tandartskosten.

"Ik vind de sfeer, de kundigheid, de uitgebreide uitleg tijdens de behandeling echte klasse."


Lisette uit Den Bosch

"Prima, alles keurig in orde. Snelle behandeling, alles conform afspraak."


Marian uit Den Bosch

Vergoeding van tandartskosten

Welke kosten uw zorgverzekeraar vergoedt voor volwassenen, is afhankelijk van de zorgverzekering die u heeft afgesloten. De basisverzekering vergoedt geen tandartskosten, maar wanneer u een aanvullende zorgverzekering heeft, krijgt u vaak (een gedeelte van) de kosten vergoed. Voor meer informatie bekijkt u de polisvoorwaarden van uw verzekering of neemt u contact op met uw zorgverzekeraar.

Vergoeding van tandartskosten voor kinderen

Voor kinderen tot 18 jaar geldt dat alle tandartskosten vergoed worden vanuit de basisverzekering. U betaalt hiervoor geen eigen risico.

Route tandartspraktijk in Den Bosch Centrum

Bereken uw route naar onze tandartspraktijk in Den Bosch via Google Maps of gebruik onderstaande routebeschrijving. We zijn goed bereikbaar, zowel met de auto en het openbaar vervoer als te voet.

 • Gratis parkeren op eigen terrein
 • Redelijk rolstoelvriendelijk
 • Bushalte op 2 minuten loopafstand

Op de A2 neemt u afslag 22 St. Michielsgestel. Sla rechtsaf naar de Gestelseweg. Ga op de rotonde rechtdoor en volg de weg naar links om de Van Veldekade te bereiken. Na 750 meter slaat u linksaf naar de Hekellaan. Neem de tweede weg rechts. Tandartspraktijk Mondmedicentrum bevindt zich aan de linkerkant.


Neem bus 3 en stap uit bij bushalte Sluis 0 in het centrum van Den Bosch. Vanaf hier is het nog zo'n 200 meter lopen naar onze tandartspraktijk. U kunt ook bus 70 nemen en uitstappen bij bushalte Hinthamerstraat. U loopt vervolgens 250 meter naar de praktijk.

Route tandartspraktijk in Empel, Den Bosch

 • Gratis parkeren op eigen terrein
 • Rolstoelvriendelijk
 • Bushalte op 100 meter loopafstand

Bereken uw route naar onze praktijk in Empel via Google Maps of gebruik onderstaande routebeschrijving.


Komt u met de auto, dan neemt u op de A59 afslag 20 richting Rosmalen. Volg de weg en sla rechtsaf naar de Bruistensingel. Neem op de rotonde de derde afslag naar de Empelse weg. Op de rotonde neemt u de derde afslag naar het Hooghemaal. Ga rechtdoor op de rotonde en sla na 200 meter linksaf naar de Burgemeesters Godschalxstraat. U vindt de tandartspraktijk aan uw rechterzijde.


Neem bus 6 richting Empel of richting Den Bosch of bus 662 richting Maren-Kessel Kerkplein of richting Den Bosch en stap uit bij bushalte Empel, Klaverstraat. U loopt ruim 100 meter in noordoostelijke richting om bij de tandartspraktijk te komen.

Contact opnemen

Voor meer informatie neemt u contact op met tandartspraktijk Mondmedicentrum in Den Bosch. Voor het maken van een afspraak belt u 073 613 7742 (Den Bosch Centrum) of 073 642 6565 (Empel).

Contactformulier


Velden met * zijn verplicht