Tevredenheid

Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Daarom meten we dit continu m.b.v. patiëntenreview. Op onze homepage en bij alle locaties vind u hiervan de resultaten en toelichting. Klik op de afbeeldingen om te lezen wat anderen van ons vinden.

 

 

heeft u een klacht?

Heeft u een klacht die u direct met ons wilt delen? Gebruik dan onderstaand contactformulier (of bel uw praktijk van Mondmedicentrum). We zullen ons best doen om zo spoedig mogelijk samen met u de klacht op te lossen. Eventueel stellen we u voor om hiervoor een afspraak te maken waarin wij e.e.a. nader kunnen bespreken met elkaar. Bent u er met uw klacht met ons niet uitgekomen? Dan kunt u terecht bij de onafhankelijke beroepsorganisatie KNMT waarbij wij aangesloten zijn. 

 

Naar het klachtformulier van de KNMT >

 

 

Patiëntenreview

Eens per zoveel weken nodigen we per locatie alle patiënten die ons de afgelopen week bezocht hebben uit om ons te beoordelen. Dit doen ze door een aantal sterren aan te klikken. Op basis hiervan wordt een Net Promotor Score (NPS) berekend. 


Klik hier voor meer informatie over de NPS >KLANTENVERTELLEN.NL

Klantenvertellen is marktleider in Nederland met meer dan 1 miljoen oline reviews. Mondmedicentrum heeft een hoog aantal recente beoordelingen op klantenvertellen.nl. Op onze klantenvertellen.nl ziet u de gemiddelde scores van onze patiënten op 9 verschillende onderdelen van zorg- en dienstverlening. U kunt tevens filteren op een van onze tandartspraktijken.

 

 

Zorgkaartnederland.nl

ZorgkaartNederland.nl is een initiatief van de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF). De webstie biedt u een overzicht van aanbieders van diverse zorgdisciplines. Tandartspraktijken kunt u vergelijken op basis van reviews. Het aantal (recente) beoordelingen van tandartspraktijken is meestal niet hoog (<10). Mondmedicentrum heeft echter zelf wel een redelijk aantal recente beoordelingen (zie bovenstaande widget). 

 

 

Independer

Independer is onderdeel van Achmea. De website biedt u o.a. de mogelijkheid om tandartspraktijken te vergelijken op basis van reviews, specialisaties, openingstijden en andere criteria. Het aantal (recente) beoordelingen van tandartspraktijken is meestal niet hoog (<10). Mondmedicentrum heeft in totaal een redelijk aantal (recente) beoordelingen (meer dan 100 in de afgelopen 24 maanden). Klik op de bovenstaande afbeelding om via Google de reviews per tandartspraktijk te bekijken. De overige gegevens van tandartspraktijken die getoond worden, kunnen tandartspraktijken overigens zelf invoeren. Deze gegevens zijn hierdoor niet altijd up to date en/of kloppend. 

Contactformulier


Velden met * zijn verplicht