Tevredenheid

Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Daarom meten we dit continu door online reviews uit te vragen. Op onze homepage en bij alle locaties vindt u hiervan de resultaten en toelichting. Klik op de afbeeldingen om te lezen wat anderen van ons vinden.

 

 

heeft u een klacht?

Heeft u een klacht die u direct met ons wilt delen? Gebruik dan onderstaand contactformulier (of bel uw praktijk van Mondmedicentrum). We zullen ons best doen om zo spoedig mogelijk samen met u de klacht op te lossen. Eventueel stellen we u voor om hiervoor een afspraak te maken waarin wij e.e.a. nader kunnen bespreken met elkaar. Bent u er met uw klacht met ons niet uitgekomen? Dan kunt u terecht bij de onafhankelijke beroepsorganisatie KNMT waarbij wij aangesloten zijn. 

 

Naar het klachtformulier van de KNMT >
KLANTENVERTELLEN.NL

Klantenvertellen is marktleider in Nederland met meer dan 1 miljoen oline reviews. Mondmedicentrum heeft een hoog aantal recente beoordelingen op klantenvertellen.nl. Op onze klantenvertellen.nl ziet u de gemiddelde scores van onze patiënten op 9 verschillende onderdelen van zorg- en dienstverlening. U kunt tevens filteren op een van onze tandartspraktijken.

 

 

Zorgkaartnederland.nl

ZorgkaartNederland.nl is een initiatief van de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF). De webstie biedt u een overzicht van aanbieders van diverse zorgdisciplines. Tandartspraktijken kunt u vergelijken op basis van reviews. Het aantal (recente) beoordelingen van tandartspraktijken is meestal niet hoog (<10). Mondmedicentrum heeft echter zelf wel een hoog aantal recente beoordelingen. 

 

 

Independer

Independer is onderdeel van Achmea. De website biedt u o.a. de mogelijkheid om tandartspraktijken te vergelijken op basis van reviews, specialisaties, openingstijden en andere criteria. Het aantal (recente) beoordelingen van tandartspraktijken is meestal niet hoog (<10). Mondmedicentrum heeft in totaal een redelijk aantal beoordelingen maar ook wij hebben niet enorm veel recente reviews op deze website.

Contactformulier


Velden met * zijn verplicht