Ron

Ron

Senior tandarts

Ron

In 1981 studeerde ik af als tandarts aan UMC st. Radboud in Nijmegen. Destijds was het gebruikelijk dat je dan een eigen tandartspraktijk opstartte. In Oss was hiervoor ruimte en zo ontstond in april 1982 tandartspraktijk ter Bogt aan de Peellaan. 


In 1986 verhuisde ik naar de Gemertstraat om hier in een ruimere setting mijn groeiende tandartspraktijk voort te zetten. Vanwege rugklachten moest ik 1991 gaan samenwerken met andere tandartsen. Als ik tenminste onze patiënten allemaal van goede zorg wilde blijven voorzien. Én dat wilde ik!


In 2004 kwam de vraag van een collega tandarts uit Oss of we zijn praktijk konden overnemen. Hij wilde graag met pensioen gaan. Toen zijn we verhuisd naar de Hazenkamplaan 1. Op deze plek hebben we geleidelijk ook de zorg voor de patiënten van 4 andere tandartsen overgenomen. 


Vanwege overnames van tandartsen die wilden stoppen met hun praktijk, zijn we zo ook in 2008 in Den Bosch, 2011 in Oss-Oost, 2014 in Tiel Drumpt en Tiel Centrum en in 2015 in Schaijk een locatie van Mondmedicentrum gestart. In 2009 hebben we Mondmedicentrum Empel opgericht in het gelijknamige dorp waar geen tandarts aanwezig was.

tandarts / eigenaar

Als tandarts / eigenaar van Mondmedicentrum heb ik vanaf de oprichting gewerkt aan een organisatie die zich blijft ontwikkelen en waarbij goede kwaliteit zorgverlening de hoogste prioriteit heeft. Met name het samenstellen van teams van zorgverleners, het opzetten van nieuwe praktijken en het stimuleren van persoonlijke groei van collega's, zijn belangrijke bijdragen van mij. Ik zeg altijd het gaat zoals het gaat. Inmiddels werk ik o.a. vanwege rug- en nekklachten nog maar beperkt aan de stoel. Ik geef met name sturing aan onze organisatie en ik begeleid mijn jongere collega tandartsen. Erg leuk! Ik had toen ik in 1982 startte nooit gedacht nu zo te werken. 


BIG nummer

99020095002


Diploma Tandheelkunde

UMC st. Radboud Nijmegen


Bekijk ons team van locatie Den Bosch
Meer informatie over deze locatie

Andere medewerkers van deze locatie