Mondmedicentrum Beneden-Leeuwen wordt Tandartspraktijk Leeuwen

Mondmedicentrum Beneden-Leeuwen wordt Tandartspraktijk Leeuwen

Bron: Mondmedicentrum, 18 december 2023

Onze praktijk heeft vanaf 1 januari 2024 een nieuwe eigenaar; Rianne Bouwmans. Zij neemt het stokje over van Ron ter Bogt, die zijn activiteiten afbouwt. De praktijk krijgt ook een nieuwe naam: Tandartspraktijk Leeuwen! 

Tandarts Rianne werkt sinds 2 jaar met veel plezier en toewijding in onze praktijk. Zij woont in Beneden-Leeuwen en kijkt er enorm naar uit om een eigen praktijk in haar dorp te voeren. "Ik ben heel blij met deze mogelijkheid en heb enorm veel zin om goede zorg te blijven bieden aan de patiënten die onze praktijk bezoeken.", aldus Rianne enthousiast. 

Wat blijft er voor u hetzelfde?
Er blijft voor u veel hetzelfde. Zo blijven geplande afspraken ongewijzigd staan. Ook de praktijklocatie en het telefoonnummer blijven hetzelfde. U blijft de factuur ontvangen via Infomedics en u blijft de vertrouwde gezichten van ons team zien. Bovendien veranderen onze behandelmethodes niet en blijven de openingstijden hetzelfde.

Wat is nieuw?
Naast de praktijkeigenaar en de naam is er een nieuwe website; www.tandartspraktijk-leeuwen.nl. Hier krijgt u een indruk van de nieuwe huisstijl en vindt u informatie over behandelingen. Ook nieuw is het e-mailadres waarop u ons kunt bereiken; info@tandartspraktijk-leeuwen.nlAuteur: Vincent van den Hoogen


Terug naar nieuwsoverzicht