Mondmedicentrum Schaijk wordt Mondzorg Schaijk

Mondmedicentrum Schaijk wordt Mondzorg Schaijk

Bron: Mondmedicentrum, 5 april 2023

Onze praktijk Mondmedicentrum Schaijk heeft een kersverse eigenaar: Esen Kocer, bij u waarschijnlijk beter bekend als mondhygiënist Esen. Zij neemt het stokje over van Ron ter Bogt, die zijn activiteiten afbouwt. Ook krijgen we een nieuwe naam: Mondzorg Schaijk! Voor u als patiënt verandert er overigens weinig.

Esen werkt al ruim 10 jaar met veel plezier en toewijding in onze praktijk. Eerst als stagiaire en na haar studie als mondhygiënist. En vanaf nu dus met een grotere betrokkenheid: als eigenaar. ‘’Ik ben dankbaar en erg blij met deze kans’’, aldus Esen enthousiast.


Dezelfde service, kwaliteit en werkwijze
Met Esen aan het roer verandert er vooral iets op papier, want in praktische zin blijft voor u veel hetzelfde. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de locatie en telefoonnummer. Het team blijft voorlopig ongewijzigd, waardoor ook onze service, kwaliteit en werkwijze hetzelfde zijn. U blijft onze factuur ontvangen via Infomedics. Wat wel verandert zijn onze openingstijden! Daarnaast hebben we een nieuwe website en mail adres.

Samenwerking met Mondmedicentrum
De connectie met Mondmedicentrum blijft. Denk hierbij aan het opvangen van spoedgevallen en de samenwerking met het tandtechnische laboratorium. Dit zorgt ervoor dat we met veel vertrouwen starten!

Verder als Mondzorg Schaijk
We gaan dus verder als Mondzorg Schaijk. Op www.mondzorgschaijk.nl vindt u alle informatie over onze tandartspraktijk. Ook stellen we hier ons team ‘’opnieuw’’ aan u voor én informeren we u meer over de verschillende behandelingen die we uitvoeren.Auteur: Vincent van den Hoogen


Terug naar nieuwsoverzicht