Mondmedicentrum bestaat 12 jaar!

Mondmedicentrum bestaat 12 jaar!

Bron: Mondmedicentrum, 1 juli 2016

Het is alweer 12 jaar geleden dat we Mondmedicentrum startten aan de Hazenkamplaan 1 in Oss. De organisatie zoals u die nu kent is ontstaan uit mijn groepspraktijk in Oss. Inmiddels is het team en de organisatie flink gegroeid. Samen zorgen we er gepassioneerd voor dat  mensen voorzien blijven van mondzorg met kwaliteit en echte aandacht!

Hierover kan ik u van alles vertellen, maar eigenlijk kunt u beter zelf ervaren hoe onze zorgverleners dit tastbaar voor u maken. Wilt u toch meer weten over wat wij en onze patiënten verstaan onder mondzorg met kwaliteit en echte aandacht? Bekijk dan rustig onze website of lees de ervaringen van anderen op Klantenvertellen.nl.Historie Mondmedicentrum

Wel zal ik u wat vertellen over de historie van Mondmedicentrum. In 1981 studeerde ik af als tandarts aan UMC st. Radboud in Nijmegen. Destijds was het gebruikelijk dat je dan een eigen tandartspraktijk opstartte. In Oss was hiervoor ruimte en zo ontstond in april 1982 tandartspraktijk ter Bogt aan de Peellaan.


In 1986 verhuisde ik naar de Gemertstraat om hier in een ruimere setting mijn groeiende tandartspraktijk voort te zetten. Vanwege rugklachten moest ik 1991 gaan samenwerken met andere tandartsen. Als ik tenminste onze patiënten allemaal van goede zorg wilde blijven voorzien. Én dat wilde ik!


In 2004 kwam de vraag van een collega tandarts uit Oss of we zijn praktijk konden overnemen. Hij wilde graag met pensioen gaan. Toen zijn we verhuisd naar de Hazenkamplaan 1. Op deze plek hebben we geleidelijk ook de zorg voor de patiënten van 4 andere tandartsen overgenomen.


Vanwege overnames van tandartsen die wilden stoppen met hun praktijk, zijn we zo ook in 2008 in Den Bosch, 2011 in Oss-Oost, 2014 in Tiel Drumpt en Tiel Centrum en in 2015 in Schaijk een locatie van Mondmedicentrum gestart. In 2009 hebben we Mondmedicentrum Empel opgericht in het gelijknamige dorp waar geen tandarts aanwezig was.


Ik zeg altijd het gaat zoals het gaat. Inmiddels werk ik vanwege rug- en nekklachten helemaal niet meer zelf aan de stoel. Nu geef ik o.a. sturing aan onze organisatie en begeleid ik mijn jongere collega tandartsen. Erg leuk! Ik had toen ik in 1983 startte nooit gedacht nu zo te werken. 
Auteur: Jasper ter Bogt


Terug naar nieuwsoverzicht