Ezgi

Ezgi

Mondhygiëniste

Ezgi

In 2006 heb ik (tijdens mijn tandartsassistente opleiding) bij Mondmedicentrum mijn eerste stage gelopen. Vanaf dat moment tot het einde van mijn tandartsassistente studie, heb ik als hulpkracht (tandartsassistente) gewerkt. In 2009 ben ik begonnen met de opleiding Mondzorgkunde. Tijdens deze opleiding tot mondhygiënist ben ik als paro- preventie-assistente door blijven werken bij Mondmedicentrum.  

 

Destijds stond ik er al versteld van dat zo’n groot team zo goed op elkaar afgestemd kon zijn en dat men zo goed met elkaar kon omgaan. Iedereen is hier altijd er erg behulpzaam. Dit is de grootste reden geweest om na het behalen van mijn diploma in 2013 opnieuw te kiezen voor Mondmedicentrum.  

 

Momenteel werk ik dus als mondhygiënist. Dit doe ik in onze locaties in Oss en Schaijk. Hierbij staat de aandacht voor de mens centraal voor mij, waarbij ik graag zorg draag voor uw gebit, en u ondersteun in het onderhouden ervan. Vooral de samenwerking met de patiënt hierin is erg leuk. 

waar ben jij goed in?

Ik hoor steeds vaker terug, dat ik goed ben in het behandelen van angstige patiënten. Door mijn rustige behandelmethode en rustige persoonlijkheid lukt het mij om angstige patiënten grotendeels over hun angst heen te helpen. Het is een heerlijk gevoel om iemand over zijn angst heen te helpen en te zien hoe dankbaar de patiënt hiervoor kan zijn. Ook ben ik erg geduldig. Een klein voorbeeld hiervan is dat ik standaard korte pauzes inlas tijdens de behandeling om de patiënt zo de mogelijkheid te geven even te kunnen slikken of bij te komen. Dit wordt erg gewaardeerd.   


Behandeltijden Oss

Maandag 08.00-17.00
Dinsdag 13.00-21.00
Woensdag 08.00-17.00


Bekijk ons team van locatie Oss
Meer informatie over deze locatie

Andere medewerkers van deze locatie