Gianfranco

Gianfranco

Tandarts / Implantoloog

Gianfranco

Ik ben vriendelijk en af en toe een grapjesmaker. Ook ben ik betrokken en een echte harde werker. Dit is denk ik fijn voor patiënten, want hierdoor ben ik vaak beschikbaar (bijvoorbeeld ook op dinsdagavond). Naast mijn werk doe ik graag gezellige dingen met mijn vriendin Wendy of hou ik me bezig met een van mijn hobby’s; drummen, muziek maken en fitness.Waarom tandarts?

Als tandarts help ik graag mensen van pijn af en stel ik graag verbeteringen en oplossingen voor waarmee ik een betere mondgezondheid kan realiseren bij patiënten. Ik vind het altijd heel leuk als patiënten zo tevreden zijn (bijvoorbeeld na een esthetische oplossing of na het weghalen van pijn) dat ze daarna alleen nog maar door jou behandeld willen worden. We behandelen hier niet voor niets mensen en niet alleen monden. Wat niet uitsluit dat ik het wel altijd leuk gevonden heb om dingen handmatig te doen, wat bijvoorbeeld bij het maken van vullingen en kronen of uitvoeren van een wortelkanaalbehandeling of extractie goed uitkomt. 

WAAROM MONDMEDICENTRUM?

Ik werk sinds februari 2015 bij onze tandartspraktijk Tiel Drumpt. Ik koos voor Mondmedicentrum omdat ik het gevoel had dat ik hier kan groeien als tandarts; mijn overzicht in de tandheelkunde zou kunnen verbeteren. Vanaf dat ik hier begonnen ben, zijn mijn ervaringen met Mondmedicentrum heel goed. Ik heb aardige collega’s, ik kan werken met goede apparatuur en goed opgeleide assistenten en alles is goed geregeld. Top! 


 

Behandeltijden Tiel-Drumpt


Maandag 08.00-17.00
Dinsdag 12.00-20.00
Woensdag 08.00-17.00
Donderdag 08.00-17.00
Vrijdag 08.00-17.00


BIG nummer

79918988502 


Diploma Tandheelkunde

Complutense Universiteit van Madrid


DIPLOMA NEDERLANDSE TAALTEST

B2 - Europees Referentie Kader (ERK)

Bekijk ons team van locatie Oss
Meer informatie over deze locatie

Andere medewerkers van deze locatie