Krisma

Krisma

Mondhygiëniste

Krisma

Ik ben Krisma, ik ben empathisch, kan goed luisteren en ik kan mezelf goed in een ander verplaatsen. Andere mensen omschrijven mij vaak als een lief en zorgzaam persoon. 


Als mondhygiëniste werk ik zeer preventief, ik wil graag problemen voorkomen en op tijd zijn met het stellen van een diagnose. Ik help patiënten met tandvleesproblemen o.a. door hen informatie en adviezen te geven over de zelfzorg en hulpmiddelen die gebruikt kunnen worden, maar ook door tandvleesbehandelingen uit te voeren.


Ik vind het leuk om zelfstandig te werken en zelf direct in contact te zijn met patiënten. De leukste behandeling vind ik de zogenaamde herbeoordeling, omdat je dit uitvoert wanneer de patiënt een uitgebreide tandvleesbehandeling heeft ondergaan en er na 3 maanden een hele verbetering te zien is. Je ziet dan meestal dat de behandeling slaagt door de samenwerking met de patiënt en dit is erg dankbaar.  

WAAROM MONDMEDICENTRUM?

Het werken bij Mondmedicentrum is t/m heden een leerzame en gezellige ervaring geweest voor mij. Ik ben hier begonnen als student mondzorgkunde waardoor ik veel ervaring heb opgedaan door zelfstandig te werken. Ik heb veel direct kunnen toepassen wat ik heb geleerd tijdens mijn studie. Momenteel werk ik in onze twee locaties in Tiel. Het team is gezellig en fijn om mee te werken. Bovendien zijn we multicultureel en dat zie ik niet vaak in andere praktijken. Je wordt hier geaccepteerd zoals je bent en dat spreekt mij erg aan! Mensen krijgen hier echt persoonlijke aandacht, er wordt geluisterd naar de wensen van de patiënten en de behandelaars werken voornamelijk preventief. 

BEHANDELTIJDEN Oss


Maandag 08.00-17.00
Dinsdag 08.00-17.00
Donderdag 08.00-17.00Bekijk ons team van locatie Oss
Meer informatie over deze locatie

Andere medewerkers van deze locatie

Hayat

Senior preventie-assistente / Coördinator Implantologie
Bekijk ons team van locatie Oss