Ayse neemt het stokje over

Ayse neemt het stokje over

Bron: Mondmedicentrum, 5 januari 2023

Onze praktijk Mondmedicentrum Oss-Oost heeft een kersverse eigenaar: A. Tarhan, bij u waarschijnlijk beter bekend als mondhygiënist Ayse. Zij neemt het stokje over van Ron ter Bogt, die zijn activiteiten afbouwt. Ook krijgen we een nieuwe naam: Mondzorg Oss Oost! Voor u als patiënt verandert er overigens weinig.

Ayse werkt al ruim 10 jaar met veel plezier en toewijding in onze praktijk. Eerst als stagiaire en na haar studie als geregistreerd mondhygiënist. En vanaf nu dus met een grotere betrokkenheid: als eigenaar. ‘’ Ik ben dankbaar en erg blij met deze kans’’, aldus Ayse enthousiast

Dezelfde service, kwaliteit en werkwijze
Met Ayse aan het roer verandert er vooral iets op papier, want in praktische zin blijft voor u veel hetzelfde. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de locatie en telefoonnummer. Het team blijft voorlopig ongewijzigd, waardoor ook onze service, kwaliteit en werkwijze hetzelfde zijn. U blijft onze factuur ontvangen via Infomedics. Wat wel verandert zijn onze openingstijden! U kunt voortaan ook op de dinsdagavond en vrijdagochtend bij de mondhygiënist terecht. Daarnaast hebben we een nieuwe website en mail adres.

Samenwerking met Mondmedicentrum
De connectie met Mondmedicentrum blijft. Denk hierbij aan het opvangen van spoedgevallen en de samenwerking met het tandtechnische laboratorium. Dit zorgt ervoor dat we met veel vertrouwen starten!

Verder als Mondzorg Oss Oost
We gaan dus verder als Mondzorg Oss Oost. Op www.mondzorgossoost.nl vindt u alle informatie over onze tandartspraktijk en krijgt u een indruk van de nieuwe huisstijl. Ook stellen we hier ons team ‘’opnieuw’’ aan u voor én informeren we u meer over de verschillende behandelingen die we uitvoeren.

Vragen?
Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze email?
Bel ons op telefoonnummer 0412-62 25 84 of mail naar receptie@mondzorgossoost.nlAuteur: Vincent van den Hoogen


Terug naar nieuwsoverzicht