"Leonie stelt kids op hun gemak bij de tandarts"

"Leonie stelt kids op hun gemak bij de tandarts"

Bron: Leonie, 24 juni 2016

Ik ben Leonie Wouters, 36 jaar. Ik woon in Nijmegen, samen met mijn cavia Beatle. Na 8 jaar als juf in het speciaal basisonderwijs vind ik het nog steeds leuk om met kinderen te werken. Door de ervaring in het onderwijs kan ik op een ontspannen manier, met een duidelijke uitleg en met soms de nodige humor, kinderen meestal op hun gemak stellen. Zo kunnen zij de behandelingen zo ontspannen mogelijk beleven.

 

Waarom heb je voor Mondmedicentrum gekozen?

Juist de grootte van de tandartspraktijk in Oss sprak mij enorm aan toen ik ging solliciteren. Ik kon in Oss ontdekken wat het beste bij me paste: op meerdere stoelen werken, op 1 stoel werken, misschien implantologie? Waarom tandartsassistente?

De veelzijdigheid (het werken aan de stoel, de balie, in de sterilisatieruimte) heeft me altijd aangesproken. Ook de communicatie met de patiënten en collegae vind ik erg leuk. Ik hou ervan om me als een spin in het web te voelen, overzicht te kunnen houden en in te kunnen springen waar het nodig is. Dat is nu ook precies wat ik bij het Mondmedicentrum in Oss doe!Wat zijn jouw hobby's naast je werk?

Naast mijn werk als tandartsassistente bij Mondmedicentrum Oss speel ik graag een beetje op m’n gitaar, en dan vooral om erbij te kunnen zingen. Mensen zeggen vaak dat ik een bepaalde rust uitstraal, die ik overigens zelf niet altijd zo voel.Benieuwd naar de verhalen van overige collega’s >Auteur: Jasper ter Bogt


Terug naar nieuwsoverzicht