Maak kennis met kunde - Even voorstellen: Ayfer

Maak kennis met kunde - Even voorstellen: Ayfer

Bron: Mondmedicentrum, 18 maart 2017

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn (13 t/m 18 mrt) stellen we u graag even voor aan enkele van onze kundige collega’s die werken in de (mond)zorg. Vandaag (als laatste in de reeks) mondzorg manager Ayfer; voormalig preventie-assistente die onze organisatie vanaf het begin af aan mee heeft opgebouwd en inmiddels als mondzorg manager verantwoordelijk is voor de samenstelling en ontwikkeling van goede teams van zorgverleners. 

WIE IS AYFER?

Na mijn stage als tandartsassistente in 1997 bij tandartsenpraktijk ter Bogt in Oss (hieruit is Mondmedicentrum ontstaan), besloot ik om te gaan werken als tandartsassistente en niet door te studeren. Door de jaren heen ben ik me als assistente blijven ontwikkelen en gaandeweg ben ik doorgegroeid naar leidinggevende (mondzorg manager). 


Ik kan goed leiding geven aan een groep mensen, mijn kennis delen en feedback geven. Ook ben ik sociaal, hartelijk en behulpzaam. Tenslotte kan ik me goed inleven in anderen. Naast mijn werk breng ik graag veel tijd door met mijn familie. Ook hou ik enorm van shoppen, fietsen, lezen en in de natuur zijn.


 

WAT VIND JIJ BELANGRIJK IN HET WERKEN IN DE ZORG?

Echte aandacht vind ik essentieel, aandacht voor de patiënt, maar ook aandacht voor (het goed samenwerken van) collega’s. Feedback geven en ontvangen is wat mij betreft een essentiële voorwaarde voor goede samenwerking. Zowel tussen tandarts en assistente als binnen het hele team van de tandartspraktijk is dit nodig om er optimaal te zijn voor de patiënt.WAT VIND JIJ LEUK AAN WERKEN IN DE ZORG?

Managen vind ik anderen vooruit helpen en dit doe ik graag! Ik kan er enorm van genieten als ik tijdens functioneringsgesprekken zie dat een collega zich goed ontwikkelt en stappen heeft gezet in de manier waarop zij goede zorg verleent. Daarnaast vind ik het mooi om te zien dat wij inmiddels in staat zijn zoveel mensen van goede mondzorg te voorzien en werkgelegenheid te bieden aan zoveel collega’s. 


 

Meer weten over mij? > Week van Zorg & Welzijn | Maak kennis met kundeAuteur: Jasper ter Bogt


Terug naar nieuwsoverzicht