Ayfer

Ayfer

Manager mondzorg

Ayfer Duran

Ik kan goed leiding geven aan een groep mensen, mijn kennis delen en feedback geven. Ook ben ik sociaal, hartelijk en behulpzaam. Tenslotte kan ik me goed inleven in anderen. Naast mijn werk breng ik graag veel tijd door met mijn familie. Ook hou ik enorm van shoppen, fietsen, lezen en in de natuur zijn.

 


Leren in de tandartspraktijk

Na mijn stage als tandartsassistente in 1997 bij tandartsenpraktijk ter Bogt in Oss (hieruit is Mondmedicentrum ontstaan), besloot ik om te gaan werken als tandartsassistente en niet door te studeren. Een belangrijke reden waarom ik hiervoor gekozen heb, was de mogelijkheid om mezelf in de praktijk te ontwikkelen aan de hand van cursussen. Zo heb ik de afgelopen 2 decennia zowel interne als externe cursussen gevolgd op het gebied van preventie-assistente en management.manager mondzorg

In die zelfde tijd heb ik verschillende functies met veel plezier beoefend zoals tandartsassistente, receptioniste en senior preventie-assistente. Sinds een aantal jaren werk ik alleen nog als manager. In die functie houd ik me bezig met het verbeteren van onze bedrijfsvoering, voer ik sollicitatie en evaluatiegesprekken en stuur ik onze teams en praktijkmanagers aan. Achteraf heb ik er nooit spijt van gehad dat ik op 19 jarige leeftijd al ging werken, want ik heb in al die jaren zo veel ervaring opgedaan en kan me op deze manier dus ook goed blijven ontwikkelen.


WAT VIND JIJ BELANGRIJK IN JOUW WERK?

Echte aandacht vind ik essentieel, aandacht voor de patiënt maar ook aandacht voor collega’s. Mijn deur staat altijd open voor iedereen. Daarnaast is feedback geven en ontvangen wat mij betreft ook een essentiële voorwaarde voor goede samenwerking. Zowel tussen tandarts en assistente als binnen het hele team van de tandartspraktijk is dit nodig om er optimaal te zijn voor de patiënt.Wat vind jij leuk aan jouw werk?

Managen vind ik anderen vooruit helpen en dit doe ik graag! Ik kan er enorm van genieten als ik tijdens functioneringsgesprekken zie dat een collega zich goed ontwikkelt en stappen heeft gezet. Ook vind ik het leuk en belangrijk om tijdens sollicitatiegesprekken de juiste match te maken tussen kandidaat en het team dat er reeds is. Tenslotte vind ik het mooi om te zien dat wij inmiddels in staat zijn zoveel mensen van goede mondzorg te voorzien en werkgelegenheid te bieden aan zoveel collega’s.  

Bekijk ons team van locatie Kantoor
Meer informatie over deze locatie

Andere medewerkers van deze locatie