Maak kennis met kunde - Even voorstellen: Ayse

Maak kennis met kunde - Even voorstellen: Ayse

Bron: Mondmedicentrum, 16 maart 2017

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn (13 t/m 18 mrt) stellen we u graag even voor aan enkele van onze kundige collega’s die werken in de (mond)zorg. Vandaag mondhygiënist Ayse; die vooral voor het werken in de zorg heeft gekozen omdat ze zo mensen kan helpen en het goed past bij haar talenten.  

WIE IS AYSE?

Ik ben vriendelijk, secuur en erg geduldig. Eigenschappen die in mijn functie als mondhygiëniste goed van pas komen. Zo hoor ik vaak terug dat ik een heel zorgvuldige en rustige aanpak heb, waardoor de behandeling minder gevoelig is.  Ook kan ik goed adviseren en ben ik eerlijk en duidelijk.


Naast mijn werk hou ik enorm van shoppen; zoals zoveel meiden en vrouwen. Ook vind ik het leuk om te wandelen, helemaal nu mijn man en ik een zoontje hebben, vind ik dat extra leuk!WAAROM MONDHYGIËNIST?

Sinds kleins af aan vind ik het belangrijk om mensen te helpen. In mijn geval help ik nu dus mensen met hun mond; een zeer belangrijk deel van het gezicht dat direct opvalt.


Het is fijn om te zien dat mensen met behulp van mijn behandelingen weer prettig kunnen lachen en praten, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over een slechte adem, vieze smaak in de mond of aanslag op de tanden.WAT VIND JIJ LEUK AAN HET WERKEN IN DE ZORG?

Het is fijn om te werken in de mondzorg omdat mensen vaak heel dankbaar en tevreden zijn als zij de behandelkamer uit gaan. Het is gewoon erg leuk om samen met patiënten te zien dat we zulke goede resultaten behalen in het verbeteren van de mondhygiëne.


Meer weten over mij? >


Week van Zorg & Welzijn | Maak kennis met kundeAuteur: Jasper ter Bogt


Terug naar nieuwsoverzicht