Maak kennis met kunde - Even voorstellen: Floor

Maak kennis met kunde - Even voorstellen: Floor

Bron: Mondmedicentrum, 17 maart 2017

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn (13 t/m 18 mrt) stellen we u graag even voor aan enkele van onze kundige collega’s die werken in de (mond)zorg. Vandaag receptioniste Floor; die vanwege de familieband terecht kwam in de tandartspraktijk en ondanks dat ze in Amsterdam studeert, heen en weer blijft reizen om mensen ook aan de receptie van goede ‘zorg’ te voorzien.

WAAROM WERK JIJ IN DE ZORG?

Het voelt alsof ik mijn hele leven al bij Mondmedicentrum werk (familiebedrijf hè). Al op jonge leeftijd maakte ik wel eens schoon na een evenement om wat extra zakgeld te hebben. Sinds mijn 16de werk ik als receptioniste in de tandartspraktijk in Oss. Als dochter van de oprichter voelt het voor mij natuurlijk aan om hier te werken.


Aangezien ik in Amsterdam op kamers woon en European Studies studeer zou ik natuurlijk ook daar een baantje kunnen zoeken. Maar omdat bij Mondmedicentrum werken zo met de paplepel is ingegoten en mijn broer en zus hier ook werken, vind ik het fijner hier te blijven werken en op en neer te reizen.WAT VIND JIJ LEUK AAN HET WERKEN IN DE ZORG?

Als receptioniste in de tandartspraktijk ben ik goed in het afhandelen van vragen. Ik zorg er (hopelijk) voor dat patiënten zich welkom voelen wanneer zij binnen komen. Én natuurlijk dat zij met een goed gevoel de deur weer uit gaan (ook als er bijvoorbeeld in de stoel iets niet helemaal naar wens is gegaan). Het geeft ontzettend veel voldoening om een patiënt met een vervelende ervaring, toch tevreden naar huis te zien gaan. Al probeer ik natuurlijk vooral dat soort ervaringen te voorkomen.WAAROM ZOUDEN MENSEN VOLGENS JOU VOOR DE (MOND)ZORG VAN MONDMEDICENTRUM MOETEN KIEZEN?

Mensen zouden wat mij betreft voor ons moeten kiezen omdat we echt de tijd voor patiënten nemen en ze heel vaak dezelfde dag nog terecht kunnen. Deze toegankelijkheid en echte aandacht is volgens mij iets wat mensen zeer belangrijk vinden in de (mond)zorg. Wij zorgen wat dat betreft echt voor mensen; van binnenkomst, tot de behandeling, tot na het vertrek. Week van Zorg & Welzijn | Maak kennis met kundeAuteur: Jasper ter Bogt


Terug naar nieuwsoverzicht