Mondmedicentrum laat mij "glanzen"

Mondmedicentrum laat mij "glanzen"

Bron: Mondmedicentrum, 7 maart 2018

Blogs schrijven is dit jaar niet de enige leuke afwisseling op mijn reguliere werkzaamheden. Denkend aan de hitserie Luizenmoeder laat Mondmedicentrum mij op twee manieren “glanzen”. Benieuwd hoe ik dit keer aan het woord gelaten wordt? 

Van bloggen naar ‘vloggen’.

De eerste manier waarop ik kan "glanzen" heeft te maken met het feit dat ik me sinds kort een soort filmster voel haha. Om potentiële collega’s te informeren over hoe het werken bij ons is, was het plan ontstaan filmpjes op te nemen. En raad eens wie er o.a. gevraagd werd om op beeld te vertellen over haar werk? Ik dus! Van bloggen naar vloggen zullen we maar zeggen.


Het was voor het eerst dat ik in een ‘film’ mocht spelen en ik móet zeggen; ik vond het lastiger dan verwacht! Ondanks dat er maar 2 mensen in het opnamelokaal aanwezig waren, voelde ik me toch behoorlijk in de spotlights staan en ja, zie dan nog maar iets op te nemen ;-).


Gelukkig vond mijn collega Rob iets om me los te maken en zorgde hij er voor dat ik er gemakkelijker zat. Als ik het resultaat nu zie en van collega’s hoor dat ik van het scherm af glans, voel ik me best trots. 


Bekijk hier mijn debuut als vlogger>


Waarvan ga jij glanzen?

De tweede nieuwe manier waarop ik mezelf kan laten zien, heeft te maken met de Dental Expo. Dit is dé beurs op tandheelkundig gebied. Ik zal daar morgen (8 maart) gaan zijn om, samen met mijn collega’s, onze praktijken te vertegenwoordigen en op zoek te gaan naar leuke, nieuwe, collega tandartsen,- en assistenten! 


Het zal voor het eerst zijn dat ik op zo’n beurs sta en heb er erg veel zin in. Wat ik ook vooral grappig vind aan onze stand is dat we een hele grote toiletrol ophangen. Hierop kunnen bezoekers delen wat zij belangrijk vinden aan het werken in de tandheelkunde. Ik ben zo benieuwd wat hen doet glanzen?! 

 Auteur: Jasper ter Bogt


Terug naar nieuwsoverzicht