Tiel wordt Prodentics

Tiel wordt Prodentics

Bron: Mondmedicentrum, 30 augustus 2022

Onze praktijk heeft een kersverse eigenaar: G.A. Munoz Reinoso, bij u waarschijnlijk beter bekend als tandarts Gianfranco. Hij neemt het stokje over van Ron ter Bogt, die zijn activiteiten afbouwt. Ook krijgen we een nieuwe naam: Prodentics! Voor u als patiënt verandert er overigens weinig. 

Gianfranco werkt al zeven jaar met veel plezier en toewijding in onze praktijk. Eerst deed hij dat alleen als tandarts, later ook als implantoloog. En vanaf nu dus met een grotere betrokkenheid: als eigenaar. “Ik ben erg blij met deze kans”, aldus Gianfranco enthousiast. “Die grijp ik dan ook met beide handen aan.” Ron ziet in Gianfranco een gedroomde opvolger “Gianfranco is een serieuze en goede tandarts. Een vertrouwd gezicht voor de patiënten. Ik draag de praktijk dan ook met veel vertrouwen in hem en het team over”.

Dezelfde service, kwaliteit en werkwijze
Met Gianfranco aan het roer verandert er vooral iets op papier, want in praktische zin blijft voor u alles hetzelfde. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de locatie en ons telefoonnummer.
Gianfranco: “Het vertrouwde team blijft ongewijzigd, waardoor ook onze service, kwaliteit en werkwijze hetzelfde zijn. U blijft onze factuur ontvangen via Infomedics en u kunt nog steeds op dinsdagavond bij ons terecht. Eigenlijk is de nieuwe naam en de nieuwe website het enige waar u echt iets van zult merken.”

Verder als Prodentics
We gaan dus verder als Prodentics. Op www.prodentics.nl vindt u alle informatie over onze tandartrspraktijk en krijgt u een indruk van de nieuwe huisstijl. Ook stellen we hier ons team "opnieuw" aan u voor én informeren we u nog uitgebreider over het specialisme van Gianfranco; implantologie.Auteur: Vincent van den Hoogen


Terug naar nieuwsoverzicht