"Van gastvrouw, via reisleidster, naar tandartsassistente"

"Van gastvrouw, via reisleidster, naar tandartsassistente"

Bron: Marjoleine, 7 december 2016

Ik ben Marjoleine, mijn kracht ligt in mijn zeer patiëntgerichte instelling, “zorgbloed” noem ik dat ook wel. Ik probeer me altijd, zo goed als dat mogelijk is, in te leven in de patiënt. Misschien komt dit wel door mijn verleden als gastvrouw in restaurants. Ben je benieuwd naar mijn verhaal? 

 

Gastvrouw

Na de middelbare school ben ik naar de hotelschool gegaan, waar ik de opleidingen Gastvrouw, Zelfstandig Gastvrouw, SVH- Leermeester, en het SVH-Wijncertificaat heb behaald. Tijdens en na de hotelschool heb ik met heel veel plezier in verschillende restaurants gewerkt.



REISLEIDSTER

Na tien jaar had ik zin in een nieuwe uitdaging en kwam er een geweldige kans voor mij om voor 1 seizoen als reisleidster te gaan werken. Ik mocht 6 maanden op Cyprus gaan wonen en werken als reisleidster. Dit heb ik als helemaal geweldig ervaren!



TANDARTSASSISTENTE

Na terugkomst in Nederland, ben ik via een vriendin in aanraking gekomen met het vak tandartsassistente. Ik vond het gelijk leuk en besloot om mezelf om te scholen tot tandartsassistente. Tijdens mijn opleiding heb ik werkervaring opgedaan in verschillende tandartspraktijken. Inmiddels werk ik alweer een tijd met veel plezier bij Mondmedicentrum.



naast mijn werk

In mijn vrije tijd schilder, lees, hardloop en kook ik graag. Bovendien ga ik graag naar de film en gezellig op stap met vrienden. Ik ben flexibel, spontaan, leergierig, ambitieus en serieus, maar ook op z’n tijd in voor een grapje.



Benieuwd naar de verhalen van overige collega’s >



Tagged in Even voorstellen
Auteur: Jasper ter Bogt


Terug naar nieuwsoverzicht