Van mij leren hoe je poetsen met je kind leuk maakt?

Van mij leren hoe je poetsen met je kind leuk maakt?

Bron: Anouk blogt, 8 maart 2017

Ik hoorde net dat mijn eerste blog al ruim 3.000 keer is gelezen! Mijn collega Jasper kan dit allemaal zien via Google Analytics. Wow; Ik wordt hier helemaal vrolijk van! Blijkbaar lopen veel meer jonge ouders aan tegen poetsproblemen en is er niet heel veel online over te vinden. Daarom laten we het niet bij dat eerste blog, maar kun je volgende week live van mij leren hoe je poetsen met je kind leuk maakt!


Artikel met tips

Vanwege de grote interesse in dit onderwerp, hebben we onlangs overigens ook in het blad For You Magazine (Moeder & Kind editie, voorjaar 2017) een artikel geschreven met 10 tips over hoe je het gebit van je kind gezond houdt.


Het magazine is op diverse locaties in Den Bosch en in onze praktijken gratis te verkrijgen, maar de tips kun je hier ook online lezen.


Hier laten we het natuurlijk niet bij. Ik kan er wel een blog over schrijven, maar misschien vindt u het nog wel veel fijner om een echte poetsinstructie te krijgen? Dat kan!Gratis workshop

Op woensdagmiddag 15 maart kun je een gratis workshop bijwonen waarin we je leren hoe je poetsen met jouw kind leuk maakt en goed doet! Samen met onze collega’s van Philips en de Sonicare for Kids app, leert je kind gezonde gewoontes aan. Bovendien kan jouw kind een poetsdiploma verdienen en meedoen aan de kleurplaatactie.Mij ontmoeten?

Wil jij deze unieke kans niet missen? Meld je dan nu aan >. Mocht je naar Oss komen, dan ontmoet je bovendien mij in hoogsteigen persoon haha. Het lijkt me leuk om ervaringen met je uit te wisselen. Graag tot 15 maart!


Heb je naar aanleiding van dit blog vragen? Of wil je dat ik jouw vraag behandel in een volgende blog?

 

Mail naar anoukbroeksteeg@mondmedicentrum.nlPs. De workshop hebben we niet toevallig gepland tijdens de Week van Zorg & Welzijn. We organiseren namelijk nog veel meer leuke dingen om u kennis te laten maken met kunde in de zorg. Benieuwd? Klik hier of op onderstaande TAG van de Week van Zorg en Welzijn. Auteur: Jasper ter Bogt


Terug naar nieuwsoverzicht