Kim

Kim

Preventie- assistente

KIM

In mijn vrije tijd houd ik me voornamelijk bezig met sporten, shoppen en leuke dingen doen met vrienden. Ik zorg dat ik hier ook echt tijd voor maak, want ik vind het belangrijk om naast je werk echt even tijd voor jezelf te hebben en te kunnen ontspannen. 


Ik vind de veelzijdigheid in mijn functie erg leuk. Ik werk zowel voor als achter de schermen. Wanneer ik mijn secretariële werkzaamheden uitvoer, trek ik me terug op kantoor, terwijl dat ik als receptioniste het eerste aanspreekpunt ben in de tandartspraktijk. Bovendien vind ik het erg gezellig om met veel verschillende collega’s samen te werken.  

WERKEN BIJ MONDMEDICENTRUM

In 2015 ben ik geslaagd voor de opleiding Directiesecretaresse / Management assistente. Na diverse stages kwam ik tot het besluit dat ik in de zorg wilde werken. Ik vind het namelijk erg interessant om met de gezondheid van mensen bezig te zijn. Nadat ik mijn diploma heb ontvangen, ben ik meteen gaan solliciteren en uiteindelijk bij Mondmedicentrum terecht gekomen. De functie hier trok mij met name vanwege de afwisselende werkzaamheden.


Dit is ook echt zo in de praktijk aangezien ik nu secretaresse / receptioniste ben in onze tandartspraktijk in Oss. Naast deze functies volg ik sinds kort ook nog een interne opleiding bij Mondmedicentrum tot tandartsassistente. In die rol merk ik nog meer dat bij Mondmedicentrum de patiënt altijd op nummer 1 staat. Wij vinden het erg belangrijk dat er alle tijd en aandacht aan patiënten wordt gegeven en dat zij echt tevreden de deur uit gaan. 


bekwaamheden

Preventie-assistente


  • Assisteren zorgverleners
  • Röntgenfoto's maken
  • Tandsteen verwijderen
  • Preventie advies geven
  • Fluoride toedienen
  • Poetsinstructie geven
Bekijk ons team van locatie Den Bosch
Meer informatie over deze locatie

Andere medewerkers van deze locatie