Liz

Liz

Senior preventie-assistente

Liz

Ik ben Liz, in mijn vrije tijd rijd ik graag op mijn eigen paard en vind ik het erg gezellig om met vrienden samen te koken en te eten. Collega's omschrijven mij meestal als iemand met echt hart voor de patiënt en een groot empathisch vermogen. 


Ik werk al bij Mondmedicentrum sinds de start in juli 2004. Ik heb me in de loop der jaren erg kunnen ontwikkelen door zowel intern als extern opleidingen te volgen. Ik ben begonnen als tandartsassistente, daarna werd ik preventie assistente, toen senior assistente en nu ben ik praktijkmanager van onze praktijk in Oss. 


In mijn huidige functie vind ik het heel fijn dat ik mijn kennis kan overdragen aan nieuwe collega’s. Zo leid ik nu intern assistentes op tot preventie- en senior assistente. Ook voer ik regelmatig evaluatiegesprekken met collega’s.


Tenslotte vind ik het zelf leggen van vullingen nog steeds erg leuk om te doen. Het zijn net mini kunstwerkjes. Je maakt van niks weer een hele mooie kies of tand.

BEKWAAMHEDEN

Senior preventie-assistente


  • Vullingen maken (excl. boren)
  • Afdrukken & scans maken
  • Verdovingen toedienen 
  • Röntgenfoto's maken
  • Tandsteen verwijderen
  • Fluoride toedienen
  • Poetsinstructie geven

hoe ben jij bij Mondmedicentrum terecht gekomen?

Ron (de eigenaar van Mondmedicentrum) was mijn tandarts al van kinds af aan. Ik zat tussen 2 opleidingen in en ben gaan solliciteren als assistente. Ik werd uitgenodigd, mocht een middag meelopen en werd dezelfde dag nog aangenomen.


WAAROM zouden patiënten volgens jou VOOR ons moeten kiezen?

Patiënten zouden wat mij betreft voor Mondmedicentrum moeten kiezen vanwege de hoge kwaliteit van zorg en behandelingen. Ik moet zeggen dat ons hele team een enorm empathisch vermogen heeft en er echt wordt geluisterd naar de wensen van de patiënt. Bovendien gaan we goed om met mensen die angstig voor een behandeling zijn. 


Bekijk ons team van locatie Beneden-Leeuwen
Meer informatie over deze locatie

Andere medewerkers van deze locatie