Lotte

Lotte

Manager mondzorg

Lotte

In oktober 2015 ben ik moeder geworden van onze dochter Fleur. Na mijn verlof vond ik het fijn om weer aan de slag te gaan en mijn collega’s weer te zien. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin. Lezen, wandelen en gezellig borrelen of eten met vrienden vind ik ook heerlijk. 


In mijn werk vind ik met name het voeren van sollicitatiegesprekken en functioneringsgesprekken erg leuk. Het is een uitdaging om de juiste kandidaat te vinden die binnen onze organisatie past. Ieder mens is uniek en inmiddels hebben we een mooi team met verschillende culturen, persoonlijkheden en talenten. Zo vullen we elkaar aan en leren we van elkaar

Manager mondzorg

In 2007 ben ik naast mijn studie Psychologie begonnen als receptioniste bij Mondmedicentrum. Na het afronden van mijn Bachelor (met richting Arbeids- en Organisatie Psychologie) ben ik in 2011 fulltime aan de slag gegaan als HR Manager. De laatste jaren stuur ik de receptionistes aan en ben ik eindverantwoordelijke voor alle werkzaamheden die bij de receptie horen, zoals de agendaplanning. Daarnaast ondersteun ik de praktijkmanagers bij zaken waar zij in hun dagelijkse werk tegenaan lopen.


Groei is een belangrijke waarde binnen onze organisatie. Door groei van elke medewerker groeit onze organisatie zowel kwalitatief als kwantitatief waardoor we er nog meer voor de patiënt kunnen zijn. Het is mooi om te zien hoe mensen zich in de loop der jaren ontwikkelen en groeien in hun functie maar ook als persoon. Ik denk dat iedereen kan groeien, ook als je al 10 jaar dezelfde functie uitvoert. Hier lever ik graag een bijdrage aan. Ook wil ik mezelf in de komende jaren blijven ontwikkelen binnen Mondmedicentrum.


Bekijk ons team van locatie Kantoor
Meer informatie over deze locatie

Andere medewerkers van deze locatie