Rita

Rita

Manager mondzorg

Rita

Mijn naam is Rita, ben rustig, introvert, empatisch en fungeer graag op de achtergrond waar ik vaak een luisterend oor bied voor mijn collega’s. Ik ben heel precies en als iets niet klopt of iets niet duidelijk is, kan ik me daar in “vastbijten” om het uit te zoeken.


Ik ben getrouwd en heb 2 zonen. Ik korfbal al sinds mijn 13de. Ik speel nog wekelijks wedstrijden in het recreantenteam van Prinses Irene te Nistelrode. Daarnaast ben ik al 5 seizoenen leiding van het 2e selectieteam. Ik lees graag en kijk vaak voetbal (3 mannen thuis J), maar ook andere sporten vind ik erg leuk om te volgen. 

Manager mondzorg

Bij Mondmedicentrum ben ik verantwoordelijk voor de salarisadministratie, adviseer HRM op het gebied van personeelszaken en ik houd de financiële controle op het geheel zodat we verantwoord blijven ondernemen. Tevens denk ik mee over de strategische lijnen die worden uitgezet; super leuk om te doen! Ook vind ik het erg leuk om vragen van collega’s te beantwoorden over salarissen, pensioenen arbeidsvoorwaarden, wet- en regelgeving enz. Dit blijft voor veel mensen toch lastige materie.


Voordat ik bij Mondmedicentrum kwam werken heb ik 15,5 jaar bij Veiligheidstechniek Nederland gewerkt als officemanager en 3,5 jaar bij Doomernik consulting engineers als secretaresse. Daarvoor heb ik in mijn schoolperiode een aantal jaren bijbaantjes gehad bij V&D en Torro. Mondmedicentrum is dus pas mijn 3e “echte” baan terwijl ik al 30 jaar op de arbeidsmarkt actief ben.


Tegenwoordig zie ik steeds meer mensen hoppen van baan naar baan; t gras kan dan wel altijd groener lijken bij de “buren”, maar ik vind het belangrijk te waarderen dat wat je hebt en er zelf mede voor te zorgen dat je het naar je zin hebt in je baan. Op mijn kantoor hangt dan ook een schilderij met de tekst : “you are rich when you are content and happy with what you have”.


Bekijk ons team van locatie Kantoor
Meer informatie over deze locatie

Andere medewerkers van deze locatie