Anja

Anja

Administratief medewerkster

Anja 

Ik ben Anja, getrouwd en moeder van drie kinderen. Ik ben behulpzaam, vriendelijk en sta mensen altijd correct te woord. Privé vind ik het heerlijk om in de buitenlucht mijn hoofd leeg te maken; bijvoorbeeld tijdens een fietstocht of wandeling. Voordat ik bij Mondmedicentrum ging werken, heb ik 23 jaar bij een accountant gewerkt. 


Waarom Mondmedicentrum

In februari 2008 was ik op zoek naar een nieuwe tandarts. Toen ik het open huis van Mondmedicentrum Oss bezocht dacht ik wauw; hier zou ik weleens willen werken! Al die frisse kleuren, de manier waarop de collega’s met elkaar omgingen en de gemoedelijkheid waarmee ik rondgeleid werd. Het sprak me allemaal erg aan en ik schreef me in als patiënt.


Pas in november 2008 ontdekte ik op de website van Mondmedicentrum (ik wist niet dat tandartsen in die tijd al websites hadden) dat er een vacature open stond. Ik solliciteerde, werd aangenomen en begon met werken als receptioniste. Geleidelijk ben ik de financiële administratie gaan verzorgen.


Zo probeer ik er nu altijd voor te zorgen dat de betaling van een behandeling goed verloopt. Als er wel een iets misgaat met de nota, zet ik me er vol voor in om dit op te lossen met de patiënt. Vooral om te voorkomen dat hij van het kastje naar de muur gestuurd wordt. Als dit dan lukt, geeft mij dit zo’n goed gevoel.Bekijk ons team van locatie Kantoor
Meer informatie over deze locatie

Andere medewerkers van deze locatie