Gert-Jan

Gert-Jan

Klinisch prothese technicus

Gert-Jan

Ik ben Gert-Jan, ik ben positief en vrolijk ingesteld. Na mijn opleiding heb ik als tand technicus gewerkt bij kleine tandtechnische laboratoria in Nederland en korte tijd in Duitsland. Hierna heb ik gewerkt in een groter laboratorium en in een landelijke tandtechniek organisatie. Bij de laatste 2 organisaties werkte ik ook klinisch (in de behandelkamer met patiënten) en in een management functie. 

 

Als klinisch prothese technicus bij Mondmedicentrum behandel ik nu patiënten in onze tandartspraktijken in Oss, Tiel Drumpt, Tiel centrum en Schaijk. Regelmatig komen patiënten bij mij binnen met behoorlijke gebitsproblemen en/of problemen met hun gebitsprothese. Ik vind het dan erg leuk om deze patiënten aan het eind van het behandeltraject blij en gelukkig te zien met het eindresultaat.

Waarom Mondmedicentrum?

Als je kijkt naar mijn vakgebied, is het feit dat wij bij Mondmedicentrum het hele traject van aanmeten en vervaardigen van de gebitsprothese in eigen huis hebben, een enorm kwaliteitsvoordeel voor patiënten. Daardoor zijn de lijnen kort en kunnen we samen met de patiënt het best mogelijke resultaat behalen.


Behandeltijden Oss

Maandag 08.00-17.00
Dinsdag 08.00-12.00

 

 

Bekijk ons team van locatie Laboratorium
Meer informatie over deze locatie

Andere medewerkers van deze locatie