Johan

Johan

Tand technicus

Johan

Ik ben Johan, rustig, altijd vrolijk en behulpzaam. Ik ben getrouwd, heb twee kinderen en 4 kleinkinderen. Ik hou van darten, fitness en sport kijken. Ik ben tandtechnicus, wat betekent dat ik met name kronen en bruggen maak en scan op een tandtechnisch laboratorium. Ook maak en repareer ik samen met collega's diverse soorten kunstgebitten. Sinds eind 2013 doe ik dit bij Mondmedicentrum in Oss. Hiervoor heb ik 38 jaar gewerkt op het lab van NTL / Excent in Nijmegen.

Wat vind jij leuk aan jouw werk?

Ik vind mijn werk vooral leuk omdat ik met mijn handen kan werken en een kroon, brug of kunstgebit maak waar mensen zo blij mee zijn dat ze wel eens moeten huilen van blijdschap. Bovendien is elk gebit anders, wat mijn werk uitdagend maakt.


Wat is jouw specialiteit?

Ik vind het na al die jaren nog steeds erg leuk om een volle gouden kroon te modeleren met was en om deze kroon vervolgens op hoogglans te brengen. Daar krijg ik nog steeds een kick van! Met name het modeleren met was en het inkerven van de outline, zijn wat dat betreft mijn specialiteiten.


Bekijk ons team van locatie Laboratorium
Meer informatie over deze locatie

Andere medewerkers van deze locatie