Petra

Petra

Administratief medewerkster lab

Petra van Dinther

Ik heb een ‘hands-on’ mentaliteit, kan goed praktisch en creatief denken en georganiseerd werken. Ook ben ik een perfectionist, behulpzaam en sociaal.


Fotograferen is al vanaf mijn twaalfde jaar mijn grootste hobby. Vooral detailfotografie. In heel veel ‘dingen’, zie ik iets moois, wat ik dan ook wil vastleggen. In mijn eentje op pad gaan met mijn fotocamera, is voor mij pure ontspanning.


Ook leuk vind ik het schikken van mooie boeketten, het stijlen van een interieur, visagie en tuinieren. Wat dat betreft zijn schoonheid en creativiteit kenmerkend voor mijn hobby’s.

 

BODE

Sinds februari 2014 werk ik als bode van het tandtechnisch laboratorium van Mondmedicentrum in Oss. Iedere ochtend maak ik als eerste de planning hoe ik die dag mijn route langs onze tandartspraktijken (en door het land van Maas en Waal) zal gaan rijden om werkstukken te bezorgen en op te halen. In mijn functie houd ik mij daarnaast bezig met het zorgvuldig inpakken van kronen, bruggen en protheses, kleine administratieve werkzaamheden, het schoonhouden van de werkruimte, het distribueren van leesmateriaal en voorraad voor de praktijken.


WAT VIND JE LEUK AAN JOUW WERK?

Het leuke aan mijn werk vind ik het contact met mijn collega’s van alle praktijken. Het is fijn dat ik een steentje kan bijdragen om ervoor te zorgen dat we goede service kunnen (blijven) verlenen aan onze patiënten. Ook is het mooi dat ik dagelijks, tijdens het bode-rijden, van de natuur kan genieten. Én natuurlijk vind ik autorijden leuk anders zou ik deze functie niet ambiëren.


Bekijk ons team van locatie Laboratorium
Meer informatie over deze locatie

Andere medewerkers van deze locatie