Joyce

Joyce

Receptioniste

Joyce 

Ik ben getrouwd en heb een dochter en zoon. Ik sport 2x per week bij een sportschool waar ik fitness en groepslessen volg. Daarnaast ga ik graag winkelen met mijn dochter. Bovendien kijk ik graag naar haar hockeywedstrijden en ook naar de voetbalwedstrijden van mijn zoon Jesse.


Voordat ik in 2012 startte met werken bij Mondmedicentrum, heb ik gewerkt als reisadviseur bij een reisbureau. Ik wilde graag een andere uitdaging en kreeg bij Mondmedicentrum Oss en Oss-Oost de kans als receptioniste te beginnen. Als receptioniste heb je het eerste contact met de patiënt, dat moet goed zijn! Ik probeer dan ook altijd rustig en vriendelijk te blijven en goed te luisteren naar de verwachtingen van de patiënt.

Wat vind jij leuk aan jouw werk?

De afwisseling in werkzaamheden, het samenwerken en het contact met de patiënten vind ik het leukste aan mijn werk. Vooral natuurlijk als mensen heel tevreden zijn. Zo kregen we als team een keer een doos merci van een patiënt als bedankje (niet goed voor je tanden, maar wel lekker).  Mevrouw was zo blij met het resultaat van de behandeling, het feit dat we de afspraak op korte termijn konden inplannen en dat we goed met haar mee hadden gedacht. Erg leuk om zo’n compliment te krijgen voor ons teamwork. 


Bekijk ons team van locatie Oss-Oost
Meer informatie over deze locatie

Andere medewerkers van deze locatie