Anita

Anita

Tandartsassistente

Anita

Ik ben Anita, ik hou van lezen, ben al 37 jaar getrouwd, moeder van 3 kinderen en oma van 1 kleindochter.  Ik werk al ruim 15 jaar bij Mondmedicentrum (voorheen tandartspraktijk ter Bogt). Eerst werkte ik als assistente van de tandartsen en inmiddels werk ik alweer enige tijd als assistente van onze Klinisch Prothese Technici.


Wat mij betreft zijn patiënten bij Mondmedicentrum aan het juiste adres omdat het een praktijk is met meerdere tandartsen en specialistern en er dus onderling overleg kan plaats vinden in moeilijke situaties. Bovendien hebben we alles in huis zoals bijvoorbeeld operatiemicroscopen en natuurlijk heel vriendelijk personeel.

 


Waarom tandartsassistente?

Na het stoppen als verpleegkundige wilde ik graag in de gezondheidszorg werkzaam blijven. Ik help regelmatig oudere mensen. Hier zijn vaak eenzame mensen bij. In zo’n geval kan ik mijn (zorg)hart helemaal laten spreken. Het tevreden stellen van mensen en er vooral voor zorgen dat zij een goed functionerend kunstgebit hebben, vind ik erg belangrijk. Laatst kwam ik na 15 jaar een mevrouw tegen die mij zei: ‘Als jij er toen niet geweest was, was ik nooit meer bij de tandarts gekomen’. Dit zijn de dingen waarom ik zo graag in de zorg werk!

 


bekwaamheden

tandartsassistente


  • Assisteren zorgverleners
  • Voorbereiden behandelingen
  • Ondersteunende werkzaamheden
  • Receptie werkzaamheden

Bekijk ons team van locatie Oss
Meer informatie over deze locatie

Andere medewerkers van deze locatie