Ayse

Ayse

Mondhygiëniste

Ayse 

Ik ben vriendelijk, secuur en erg geduldig. Ook kan ik goed adviseren en ben ik eerlijk en duidelijk. Mijn hobby is shoppen; zoals zoveel meiden en vrouwen. Ook vind ik het leuk om te wandelen, helemaal nu mijn man en ik een zoontje hebben, vind ik dat extra leuk!WAAROM MONDHYGIËNIST?

Sinds kleins af aan vind ik het belangrijk om mensen te helpen. In mijn geval help ik nu dus mensen met hun mond; een zeer belangrijk deel van het gezicht dat direct opvalt. Het is leuk om te zien dat mensen met behulp van mijn behandelingen weer prettig kunnen lachen en praten, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over een slechte adem, vieze smaak in de mond of aanslag op de tanden. 


Ook fijn aan mijn werk is dat mensen vaak heel dankbaar en tevreden zijn als zij de behandelkamer uit gaan. Tenslotte vind ik het erg leuk om samen met patiënten te zien dat we zulke goede resultaten behalen in het verbeteren van de mondhygiëne. Als mondhygiëniste ben ik denk ik extra goed in het verwijderen van tandsteen boven en onder het tandvlees. Ook hoor ik vaak dat ik een heel zorgvuldige en rustige aanpak heb, waardoor de behandeling minder gevoelig is. 

waarom mondmedicentrum?

Ik ben in april 2014 bij Mondmedicentrum begonnen als preventie-assistente plus. Destijds was ik nog als mondzorgkundige in opleiding. Voor deze periode heb ik in 2011 stage gelopen bij Mondmedicentrum tijdens mijn tandartsassistente opleiding. Dit was een hele leerzame en leuke tijd waarin ik ook heb mee gekeken bij de mondhygiënist. Dit was voor mij een hele belangrijke ervaring, omdat ik hierdoor besloot om verder te studeren. Ook realiseerde ik me destijds dat ik na mijn opleiding weer bij Mondmedicentrum wilde gaan werken, vooral vanwege de vele specialisaties en collega’s waar ik van zou kunnen leren. Vorig jaar ben ik afgestudeerd en sindsdien ben ik werkzaam als mondhygiënist. Behandeltijden oss

Dinsdag 13.00-21.00
Woensdag 13.00-17.00


Bekijk ons team van locatie Oss
Meer informatie over deze locatie

Andere medewerkers van deze locatie