Brigitte

Brigitte

Senior preventie-assistente

Brigitte

Ik ben Brigitte, een sociaal, soms iets teruggetrokken, lief persoon die houdt van droge humor. Ik ben gek op paarden en dan met name het Friese paard. Ik rijd 2 x in de week en dat doe ik met veel plezier.


Ook houd ik van winkelen of gezellig iets ondernemen met een vriendin. Verder lees en puzzel ik graag en wandel graag met onze Franse buldog. Ik ben getrouwd met Jeroen en samen hebben we een prachtige dochter; Anouk. 

 

Mijn specialiteiten zijn denk ik het meedenken met de tandarts, de snelheid van assisteren en het zorgen voor rust in de behandelkamers. Dit past eigenlijk best goed bij een compliment dat een patiënt mij eens gaf over de manier waarop ik de afzuigers bediende, de rust in de mond en ook de prettige samenwerking met de tandarts, echt een team; zei de patient! 

waarom mondmedicentrum?

Na een paar jaar te hebben gewerkt bij de Jeugdtandverzorging ben ik in augustus 2006 overgestapt naar Mondmedicentrum. De brede kennis en de vele vormen van tandheelkunde die Mondmedicentrum aanbiedt, spraken mij erg aan en gaven mij het gevoel dat ik me goed zou kunnen ontwikkelen. Dit is nu 10 jaar later ook zeker uitgekomen. Zo voer ik nu verrichtingen uit als tandsteen verwijderen, foto’s maken, anesthesie geven, vullingen leggen, noodkronen maken, afdrukken maken en natuurlijk het steriliseren en aanvullen van instrumentarium.BEKWAAMHEDEN 

Senior preventie-assistente


  • Vullingen maken (excl. boren)
  • Afdrukken & scans maken
  • Verdovingen toedienen 
  • Röntgenfoto's maken
  • Tandsteen verwijderen
  • Fluoride toedienen
  • Poetsinstructie geven

 

Bekijk ons team van locatie Oss
Meer informatie over deze locatie

Andere medewerkers van deze locatie