Marieke

Marieke

Senior preventie-assistente

Marieke

Ik ben Marieke, collegiaal, vrolijk, spontaan en zorgzaam. Ik ben getrouwd en heb een zoontje van 1 jaar oud. Ik zit vind het erg leuk om kleren voor mijn zoontje te maken en zit hier ook voor op les.waarom mondmedicentrum?

Voordat ik bij Mondmedicentrum begon, heb ik de opleiding gedaan tot tandartsassistente in Nijmegen. Tijdens mijn schoolperiode heb ik bij de Jumbo gewerkt op de slagerij. Direct vanuit de opleiding ben ik in 2005 gestart bij Mondmedicentrum. Ik vond het heel leuk om in een jong team te werken en koos daarom voor deze organisatie.Wat vind je leuk aan jouw werk?

In mijn werk vind ik het heel fijn dat iedere dag anders is. Iedere dag komen er andere patiënten en voeren we andere behandelingen uit. Iedere dag is dan ook opnieuw een verrassing! Daarnaast vind ik het iedere keer weer een hele uitdaging om een angstige patiënt gerust te stellen. Als de patiënt de behandeling dan achteraf als prettig heeft ervaren en de volgende keer minder angstig is, geeft me dit wel enorm veel voldoening.  

senior preventie-assistente

Ik vind het leuk om senior preventie-assistente te zijn omdat ik zelfstandig taken uit kan en mag voeren. Hierdoor heb ik ook meer contact met de patiënten omdat zij mij op zo’n moment als hun behandelaar ervaren en niet alleen als ondersteuning van de tandarts. Een voorbeeld van een behandeling die ik zelfstandig uitvoer is het vullen van een gaatje (niet het boren; dit doet de tandarts). Het weer mooi opbouwen van de kies vind ik in deze erg leuk!BEKWAAMHEDEN

Senior reventie-assistente


  • Vullingen maken (excl. boren)
  • Afdrukken & scans maken
  • Verdovingen toedienen 
  • Röntgenfoto's maken
  • Tandsteen verwijderen
  • Fluoride toedienen
  • Poetsinstructie geven

Bekijk ons team van locatie Oss
Meer informatie over deze locatie

Andere medewerkers van deze locatie