Shuaib

Shuaib

Tandarts

SHUAIB

Ik ben Shuaib en werk sinds 2010 als tandarts bij Mondmedicentrum. Daarvoor heb ik tijdens mijn studie twee jaar ervaring op gedaan bij Mondmedicentrum door mee te kijken en te assisteren. Tijdens deze periode deed ik veel kennis op over wat de patiënt van mij verwacht en hoe ik met zijn of haar hulpvraag om dien te gaan. Dit is een aspect in de tandheelkunde dat je niet uit boeken kunt leren en waar je ook de tijd voor nodig hebt, zodat je het in de vingers krijgt.


Het idee van een tandarts die in zijn eentje werkt, is al lang voorbij. Je kunt er niet om heen om intercollegiaal en multidisciplinair met elkaar te werken. De kennis die we afzonderlijk op doen, delen we met elkaar, wat ten goede komt van de patiënt.


Dat is dan ook dé reden waarom ik na het meekijken als assistent bij het team van Mondmedicentrum ben gebleven als tandarts. We hebben alles in huis en er wordt gestructureerd en doordacht gewerkt om de tandheelkunde goed te kunnen bedrijven. Dit wordt zowel door de behandelaar als ook door de patiënt als prettig ervaren.

Mijn passie

Ik hou er van om de uitdaging in de tandheelkunde te blijven zien. Dat kan een nieuwe techniek zijn, maar ook een verrijking van het vak. Zo ben ik al een tijdje bezig met de implantologie, een van de specialisaties waar de meeste vernieuwingen in de tandheelkunde plaatsvinden. Niks is mooier dan het ideale gebit te realiseren voor elk patiënt, ook als je geen tanden meer hebt.


Behandeltijden Oss

Maandag 08.00-17.00
Dinsdag 13.00-21.00
Woensdag 08.00-17.00
Donderdag 08.00-17.00
Vrijdag 08.00-12.00

 

BIG nummer

69912286302


Diploma Tandheelkunde

Behaald aan UMC st Radboud Nijmegen


Bekijk ons team van locatie Oss
Meer informatie over deze locatie

Andere medewerkers van deze locatie