Khalissa

Khalissa

Tandartsassistente

Khalissa

Ik ben Khalissa; zorgzaam en betrouwbaar en stel het belang van andere voorop. Als ik niet werk dan breng ik het liefst mijn tijd door met mijn drie kinderen. Lekker bezig met huisje, boompje, beestje. Daarnaast geeft lekker buiten tuinieren mij een heel ontspannend gevoel.


In mijn werk vind ik met name de omgang met verschillende patiënten; jong of oud ,arm of rijk ,autochtoon of allochtoon ontzettend leuk!  Zorg verlenen zit in mijn bloed en het tevreden maken van patiënten en collega’s geeft mij dan ook enorm veel energie om door te gaan.


Als assistente wil ik de beste zorg verlenen aan onze patiënten met zoveel mogelijk individuele aandacht. Iedere patiënt is immers anders, dus door goed naar hem/haar te luisteren, kunnen we er alles aan doen om de wens van de patiënt te realiseren.


Niet alleen het behandelen van patiënten, maar ook het aanhoren van persoonlijke verhalen is volgens mij erg belangrijk in ons vak. Dit is bovendien soms ook heel leerzaam en leuk. Zo heb ik bijvoorbeeld veel geleerd over microscopie van een patiënt die daar een eigen bedrijf in heeft. 

20 jaar ervaringen in de mondzorg

Na 18 jaar te hebben gewerkt bij de solo tandartspraktijk van tandarts van Alstede, was het heel spannend wat me te wachten stond toen Mondmedicentrum in augustus 2014 de tandartspraktijk overnam. Nu achteraf gezien ben ik heel blij met deze overname omdat het heel vernieuwend en uitdagend is. Ik heb al veel nieuwe ontwikkelingen in de tandheelkunde geleerd en het is leuk om meerdere collega's te hebben. Ik vind echt dat we bij Mondmedicentrum de puntjes op de i hebben; alles is goed geregeld van het voldoen aan regelwetgeving tot het werken met de nieuwste technieken.


Als je zo lang in de tandheelkunde werkt, maak je natuurlijk ook weleens iets bijzonders mee. Zo heb ik een keer een mevrouw en haar dochter met kleindochters na elkaar ingepland, niet wetende dat zij al jaren geen contact meer hadden. Eenmaal in de stoel kwam het verhaal eruit.  Wij hebben toen extra de tijd genomen om deze verdrietige oma met haar dochter en kleinkinderen in de praktijk te laten verzoenen met elkaar. Hiervoor is zij ons jarenlang dankbaar geweest.


Wat ik ook erg leuk vind is als je lang in dezelfde tandartspraktijk werkt is dat je kleine kinderen ziet opgroeien tot goed opgeleide volwassenen. Zo was er ooit een meisje die als ze met haar ouders op controle kwam, altijd met mij meeliep bij alles wat ik deed. Ze was ontzettend nieuwsgierig naar alles. Soms liet ik haar dan ook op mijn schoot zitten om mij bijvoorbeeld ‘te helpen’ bij het assisteren.  Dit meisje is uiteindelijk zelf tandarts geworden.BEKWAAMHEDEN

Tandartsassistente 


  • Assisteren zorgverleners
  • Voorbereiden behandelingen
  • Ondersteunende werkzaamheden
  • Receptie werkzaamheden

Bekijk ons team van locatie Tiel
Meer informatie over deze locatie

Andere medewerkers van deze locatie