Onze praktijk in Den Bosch Centrum

De tandartspraktijk van Mondmedicentrum in het centrum van Den Bosch is gevestigd aan de Van Sasse van Ysseltstraat 3, aan de noordzijde van het Zuiderpark. We zijn goed bereikbaar, hebben een gratis parkeerterrein met vier parkeerplaatsen en busstation Sluis 0 is op loopafstand van de praktijk.


Elke werkdag biedt ons team van deskundige tandartsen en preventie-assistenten tand- en mondzorg van hoge kwaliteit. We nemen uitgebreid de tijd om u of uw kind te informeren over een behandeling en eventuele angst weg te nemen. Bovendien voeren we alle behandelingen altijd in overleg uit.


Impressie van onze praktijk

Bekijk de foto’s voor een impressie van onze praktijk. U bent ook van harte welkom voor een persoonlijke rondleiding door de praktijk. Bel 073 – 613 7742 voor een rondleiding.


Contact

Mondmedicentrum Den Bosch Centrum
Van Sasse van Ysseltstraat 3
5211 LW ’s-Hertogenbosch (route)
T. 073 - 613 7742
E. Denbosch@mondmedicentrum.nl


 
Openingstijden*
 
Maandag 08.00-17.00
Dinsdag 13.00-21.00
Woensdag 08.00-17.00
Donderdag 08.00-17.00
Vrijdag 08.00-17.00* 

 *Enkele vrijdagen gesloten. Informeer bij de receptie naar de opengestelde vrijdagen.


Spoedtandarts in Den Bosch Centrum

Binnen onze openingstijden voeren we spoedbehandelingen uit bij acute pijn, ernstige bloedingen of uitgevallen of uitgeslagen tanden. Wanneer u ’s morgens belt kunnen we u in veel gevallen dezelfde dag nog behandelen. Buiten onze openingstijden verwijzen we u door naar de spoeddienst in Den Bosch.


Het team van Den Bosch Centrum

Maak kennis met het team van praktijk Den Bosch Centrum. Ons team bestaat uit diverse tandartsen, een mondhygiëniste, een klinisch prothese technicus, verschillende tandarts- en preventie-assistenten en receptionistes. Hieronder stellen een aantal teamleden zich aan u voor:

 

Jan

Klinisch prothese technicus

"Het leuke en eervolle aan mijn werkzaamheden is iets voor mensen betekenen en ze een mooie uitstraling te geven."


Bekijk het gehele team van de praktijk in Den Bosch Centrum >>


Algemene en cosmetische behandelingen

Vanuit deze praktijk bieden we alle Bosschenaren een compleet pakket aan tandheelkundige zorg. Hierbij kunt u denken aan periodieke controles en het vullen van gaatjes, maar ook aan wortelkanaalbehandelingen, kronen en bruggen. In veel gevallen hoeven we onze patiënten niet door te verwijzen naar een andere specialist, maar hebben ze één adres voor alle benodigde mondzorg.


Meer informatie over mondzorg vanuit andere organisaties >>


                                   


                     


Contact opnemen

Wilt u een afspraak maken of persoonlijk kennismaken met ons team? Kom langs in onze praktijk in Den Bosch of vul onderstaand contactformulier in. Na ontvangst van uw bericht we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactformulier


Velden met * zijn verplicht