Sergio

Sergio

Tandarts

Sergio Herrero Llorente

Ik ben energiek, vriendelijk en grappig. Ook ben ik verantwoordelijk, behulpzaam en heel leergierig. Ik hou van sporten zoals voetballen, hardlopen, fietsen en zwemmen. Daarnaast vind ik het super leuk om met vrienden af te spreken en iets te gaan drinken op leuke terrasjes in een mooie stad zoals Amsterdam. 

 

Ook vind ik het leuk om samen met mijn vriendin Coral te reizen en andere culturen, gewoontes en mensen te ontmoeten. Zij is ook tandarts bij Mondmedicentrum en tegelijkertijd met mij gestart met werken in Nederland bij Mondmedicentrum.

 

 

waarom mondmedicentrum?

Ik koos destijds met name voor Mondmedicentrum vanwege de goede zorgverlening aan patiënten, de beschikbare technologie en de kwaliteit van de organisatie. Ik werk hier sinds februari 2015 en mijn ervaringen zijn heel positief. Ik kan hier veel leren en ontmoet veel leuke mensen. 

Wat vind jij leuk aan jouw werk?

Wat niet! Als kind ben ik lange periode onder behandeling geweest bij de tandarts (orthodontist). Van mijn 8ste tot mijn 19de heb ik namelijk verschillende beugels gehad. Ergens in die tijd ben ik denk ik verliefd geworden op het beroep. Ik vind het vak super, van het samenwerken met collega’s, tot het mensen van de pijn af helpen en hiervoor echte tevredenheid ontvangen.

 

Mede daarom vind ik denk ik met name het uitvoeren van wortelkanaalbehandelingen leuk. Patiënten komen meestal met veel pijn vanwege een ontsteking bij de wortelpunt of vanwege een ‘oude’ diepe vulling die bijna in de zenuw zit. Na de eerste stap van de behandeling (het openen van de tand of kies) voelen ze zich direct geholpen omdat je echt de pijn weghaalt. Behandeltijden OSs

Donderdag 08.00-17.00
Vrijdag 08.00-17.00

behandeltijden empel

Maandag 08.00-17.00
Dinsdag 13.00-21.00
Woensdag 13.00-17.00


BIG nummer

29918988702 


Diploma Tandheelkunde

Complutense Universiteit van Madrid


Diploma Nederlandse taaltest

B2 - Europees Referentie Kader (ERK)


Bekijk ons team van locatie Empel
Meer informatie over deze locatie

Andere medewerkers van deze locatie