Vincent

Vincent

Facilitair medewerker

Vincent

Ik ben Vincent, ik ben loyaal, hulpvaardig, humoristisch en sociaal. In mijn vrije tijd volleybal ik graag en daarnaast vind ik het fijn om leuke dingen te doen met mijn vriendin en 2 dochters. Verder speel ik graag gezelschapsspellen.


Ik ben sinds juni 2010 werkzaam bij Mondmedicentrum als Facilitair manager. Voordat ik begon bij Mondmedicentrum heb ik naast mijn studies ICT en Marketing & Communicatie bijbaantjes gehad in de bioscoop in Oss en als verkoper in de schoenenwinkel ShoeShoe en de kledingzaken Partner en Station DLX in Oss. 

waarom Mondmedicentrum?

Het was voor mij meteen duidelijk dat Mondmedicentrum staat voor groei en dat sprak mij erg aan. Ik heb niet specifiek voor de functie facilitair manager gekozen, ik ben er zo ingerold. Het is voor mij niet weggelegd om iedere dag hetzelfde te doen en hier ben ik kort gezegd een manusje van alles. Zo zorg ik ervoor dat de pc’s inclusief software blijven draaien, organiseer ik verbouwingen, help ik mee nieuwe praktijken op te starten, zorg ik ervoor dat reparaties uitgevoerd worden, denk ik mee over de marketing en communicatie en organiseer ik cursusdagen. De diversiteit van de baan sprak en spreekt mij dus erg aan.


Patiënten zouden volgens mij voor Mondmedicentrum moeten kiezen omdat wij echt met de tijd mee gaan en mede daarom continu zorgen voor kwaliteit mondzorg. Wij groeien mee met de wensen van de patiënten. Niet alleen in de behandelkamer krijgt de patiënt aandacht, maar deze aandacht begint al bij binnenkomst en gaat zelfs nog na vertrek door.


Bekijk ons team van locatie Kantoor
Meer informatie over deze locatie

Andere medewerkers van deze locatie