Andres

Andres

Klinisch prothese technicus

ANDRES 


Ik ben Andres, een vrolijke tandtechnicus die goed humor en serieus zijn in zijn werk kan combineren. Bovendien presteer ik goed onder stress of druk en dat komt met wisselende drukte op een tandtechnisch lab vaak goed van pas. Ik hou erg van wielrennen, fitness, muziek en series of documentaires kijken.


WAT HOUDT JOUW FUNCTIE PRECIES IN?

 
Ik ben een allround prothese technieker en doe dus alles op het gebied van prothese's, frame's, reparaties, rebasings, opbeetplaten enz. Ik vind zowel het opstellen als afwerken van een volledige prothese het leukste aan mijn werk. Je moet in mijn functie creatief zijn en inventief. Je bent als het ware een schakel in het werkproces (met de tandarts) en daarom en het is ook belangrijk om met je collega's goed samen te werken.

Waarom mondmedicentrum?


In eerste instantie zocht ik een organisatie dichter bij huis (ik werkte voorheen in Amstelveen en woon in brabant). Mijn vriendin wees me op een vacature bij Mondmedicentrum. Nadat ik online een positieve indruk kreeg en een fijn telefoontje voerde met mijn huidige collega Rob, wilde ik graag solliciteren.


Tijdens het eerste gesprek merkte ik direct hoe betrokken er met de collega's omgegaan wordt. Dit sprak mij erg aan omdat ik dat juist miste bij het bedrijf waar ik op dat moment werkte. Nu ik hier werk, merk ik dat we een zeer professionele organisatie  zijn met uitsluitend goede en vakbekwame mensen. Ook vind ik het een groot voordeel voor de patiënt dat we hem/haar op zoveel vlakken kunnen helpen onder 1 dak.Bekijk ons team van locatie Laboratorium
Meer informatie over deze locatie

Andere medewerkers van deze locatie