Rachelle

Rachelle

CAD/CAM medewerker

Rachelle

Ik ben vriendelijk, behulpzaam, extravert, beleefd en harmonieus. Buiten mijn werk hou ik ervan om samen met mijn hond Bouke lekker in de natuur te zijn. Ook hou ik van lekker eten, films/series te kijken en met vrienden/familie gezellig samen zijn. Als assistente kan ik goed luisteren naar de patiënt en de rust bewaren. Ook kan ik goed uitleg geven over behandelingen. 


 

WAAROM MONDMEDICENTRUM?

In 2010 ben ik bij Mondmedicentrum stage gaan lopen, ik zat toen in het 2de leerjaar van de tandartsassistente opleiding. Vrij snel kreeg ik hier een baantje en kon ik als oproepkracht komen werken! Nadat ik mijn studie had afgerond ben ik bij Mondmedicentrum blijven hangen, met name vanwege de groeimogelijkheden. Ik werk momenteel in onze locaties in Schaijk, Oss-Oost en Oss. Na het volgen van verschillende interne opleidingen werk ik nu als senior preventie-assistente. In die functie mag en kan ik zelfstandig tandsteen verwijderen, plaatselijk verdoven, gaatjes vullen (niet boren) en afdrukken maken. 

WAAROM TANDARTSASSISTENTE?

Ik heb gekozen voor tandartsassistente omdat ik graag patiënten goede zorg bied en graag mensen op hun gemak stel. In mijn vak kan ik dit dagelijks doen. Zo was er bijvoorbeeld een keer een jong meisje waarbij een vulling gemaakt moest worden. Dit wilde zij in eerste instantie niet laten doen omdat ze bang was en niet wist wat er zou gaan gebeuren. Uiteindelijk hebben we goed de behandeling uitgelegd en laten zien wat we gingen doen door alle instrumenten te laten zien en haar knuffel als voorbeeld te nemen. Hierdoor kreeg ze toch vertrouwen en liet ze de behandeling uitvoeren met goed resultaat. 


BEKWAAMHEDEN

Senior preventie-assistente


  • Vullingen maken (excl. boren)
  • Afdrukken & scans maken
  • Verdovingen toedienen 
  • Röntgenfoto's maken
  • Tandsteen verwijderen
  • Fluoride toedienen
  • Poetsinstructie geven

Bekijk ons team van locatie Laboratorium
Meer informatie over deze locatie

Andere medewerkers van deze locatie